Finale druge sezone Dextera na RTL2

Druga sezona ‘Dextera’ uskoro se bliži kraju! Dexteru za vratom puše neumorni kolega koji zna njegovu prošlost, ali i njegova nova prijateljica Lila koja je tek sad doznala njegovu mračnu tajnu…

Dexter sezona 2 finale
Dexter - finale druge sezone, ovog petka, 25.11. u 22:00 sata na RTL2

Lila Tournay pukim slučajem pronalazi zatočenog narednik Jamesa Doakesa u Dexterovom domu. Iako joj Doaks otkrije da je Dexter zapravo najtraženiji serijski ubojica poznat kao „Koljač iz zaljeva“, Lila ga ipak ostavi zaključanog. Smatrajući da je u Dexteru napokon pronašla srodnu dušu, neizlječiva piromanka Lila zapali cijeli stan zajedno sa zatvorenikom. Slijedećeg jutra policija obavijesti specijalnog agenta FBI-ja Franka Lundyja da su pronašli Doaksovo mrtvo tijelo u Evergladesu, a kako bi zatvorili slučaj „Koljača iz zaljeva“, Lundy osumnjiči pokojnog narednika za sva Dexterova ubojstva. I dok Dexter zajedno s Ritom slavi pobjedu jer ga Doaks nije uspio inkriminirati, poručnica Maria LaGuerta uvjerena je da je njezin bivši partner nije „Koljač“ i da je ubijen, ali nema dovoljno materijala da to dokaže. No, ako ste slučajno pomislili da će Dexter doživotno biti zahvalan Lili što ga je izvukla od sigurne smrti, gadno ste se prevarili!

Posljednja epizoda druge sezone donosi nezamisliv zaplet koji će svakog Dexteroljupca ostaviti bez daha! Gdje će završiti Lundy, Debra i ostali policajci, te što će točno dogoditi s ljubavnim trokutom Dexter-Lila-Rita, gledatelji će moći doznati već u petak, 25. studenoga u 22:00 sata na RTL2.

2 misli o “Finale druge sezone Dextera na RTL2”

  1. Napokon finale i na našim malim ekranima, ali – kad sam ja ovo pogledao… :))

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.