U finale Supertalenta idu Borislav i Rebecca

Supertalent je sinoć dobio još dvoje finalista – Borislava Vranića i Rebeccu Posavec.

Rebecca i Borislav
Supertalent: Rebecca Posavec i Borislav Vranić idu u finale

Borislav Vranić svojim je umijećem držanja stvari na glavi oduševio žiri koji ga je odmah proglasio favoritom, a zahvaljujući glasačima ovaj neobični talentirani natjecatelj plasirao se odmah u finale. “Bilo je fenomenalno. Svaka ti čast. Ovo je jedinstveno u svijetu”, oduševljen je bio Dubravko Merlić.
Dvadesetogodišnjak dolazi iz Plastova, a na Supertalent se prijavio jer je imao želju pokazati svoj neviđeni talent, a prije svega održati obećanje obitelji, prijateljima i susjedima. Prije nekoliko godina Borislav je uzeo nogometnu loptu i počeo raditi trkove, pa ju je tako stavio na glavu i počeo trčati s njom. Nakon toga su uslijedili trikovi sa žlicom. Shvatio je da je držanje lopte na glavi za njega prejednostavno i počeo je stavljati druge stvari kao što su pribor za jelo, grančice, obuća i tako sve do stola, računala, vrata i ostalog. Svoj neobičan talent odlučio je podijeliti s gledateljima Supertalenta i “nasmijati malo ljude”. Iako smatra da je svoj nastup mogao izvesti i puno bolje, Borislav se svojim jedinstvenim talentom uzdignuo iznad ostalih polufinalista te osvojio najviše glasova publike. Stavljanje raznih predmeta na glavu kulminiralo je biciklom i tačkama, a lakoća s kojom je sve predmete nosio na glavi gibajući se pritom u ritmu glazbe ostavilo je publiku i žiri bez teksta. Za sljedeći nastup Borislav najavljuje “nešto spektakularno i neviđeno”, a Nina Badrić se ponudila da ovaj natjecatelj i nju podigne u finalu.

Devetogodišnja Rebecca Posavec, koju je žiri jednoglasno lansirao u finale, velik dojam ostavila je izvedbom ‘Bohemian rhapsody’ skupine Queen. Najmlađa natjecateljica trećeg polufinala Supertalenta toliko je oduševila Ninu Badrić da je članica žirija izjavila da je u transu. Dubravko i Enis također su dijelili njezino oduševljenje. Pjevanjem se Rebecca bavi od svoje pete godine. S autorskom pjesmom ‘Nisam više mala’ koju je napisao njezin otac pobijedila je na Međimurskom festivalu kao najbolja debitantica, a osvojila je i titulu najklinceze Hrvatske. Nastupala je na raznim festivalima, svira harmoniku, a bavi se i plesom te je članica plesne grupe Vivona u Čakovcu. Svestrana i bez sumnje talentirana Rebecca je uz sve aktivnosti i odlična učenica. Bit će zanimljivo vidjeti s kakvom točkom će se Rebecca predstaviti u finalu, a do tada gledatelji Supertalenta imaju priliku upoznati nove polufinaliste i svoje favorite koji će se predstaviti u nedjelju, 27. studenoga u četvrtoj emisiji uživo od 20:00 sati na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.