Marijana Batinić zapjevala sa Sergejem Trifunovićem

Zbog gosta u novoj MAREndi, Marijana Batinić otputovala je čak do susjedne države. Tamo ju je u pravoj beogradskoj „kafani“ čekao jedan od najtalentiranijih glumaca srednje generacije, Sergej Trifunović.

Marijana Batinić i Sergej Trifunović
MAREnda: Marijana Batinić i Sergej Trifunović (27.11. u 17:40 na RTL TV)

Da je put do Hollywooda, koji je Sergej Trifunović prošao, bio trnovit dokazuje i to da je u prvim danima svog američkog života konobario. Ubrzo je dobio otkaz i posvetio se onom što najbolje radi – glumi. Unatoč lošem iskustvu, svoje konobarske dane nije zaboravio, što je pokazao poslužujući goste jedne kavane u Beogradu. Sergej je na snimanju bio sve samo ne običan konobar. Pjevao je s tamburašima, jeo i pio s gostima, plesao i ljutio svoje kolege konobare. Nakon napornog posla, Marijanu je odveo i na svoj koncert. Naime, ovog svjetski poznatog srpskog glumca muzika je nakon gotovo dvadeset godina spojila sa srednjoškolskim prijateljima s kojima je svirao u ranoj mladosti i stvorila sinergiju nazvanu ‘Arhivske zabave’. Odnedavno “praše punom parom” po cijelom Balkanu. Zbog MAREnde je promijenio i svoj standardni repertoar te pozvao Marijanu da mu se pridruži i zapjeva s njim – što ona nije mogla odbiti!

Što se događalo na ulicama Beograda, u kavani i na koncertu Sergeja Trifunovića i Arhivske zabave te kako je ženski grudnjak završio na Sergejevoj glavi, pogledajte u novoj MAREndi u nedjelju, 27. studenoga u 17:40 sati u Exkluziv vikendu na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.