Supertalent: Promenada klub i Plesni punktovi Zagreb idu u finale

Nakon deset atraktivnih nastupa četvrtog polufinala prema izboru gledatelja i žirija Supertalenta izabrano je dvoje novih finalista.

Supertalent finalisti
Supertalent finalisti: Plesni punktovi Zagreb & Promenada klub

Promenada klub s kazalištem sjena posebno je dirnulo Ninu, Enisa i Dubravka, a njihov nastup je s najviše glasova nagradila i publika. Enis je rekao da je žiri ovaj put “posvađaniji no inače”, te tako najavio neizvjesnu borbu između Plesnih punktova Zagreb i bez ikakve sumnje talentiranog Marka Šimunića. Uz šest već odabranih finalista u prethodnim emisijama u jučerašnjem Supertalentu svoju ulaznicu za završnicu su dobile plesačice čiju koreografiju potpisuje Ivona Perkov. Enis Bešlagić već je ranije naglašavao kako bi rado volio jednog dana raditi s Promenada klubom, a to je ponovio i u emisiji uživo. Sjene su ovaj put ispričale priču o talentima, a sebe su jedinstvenim i originalnim pristupom lansirali u samo finale popularnog talent showa. Enis im je čestitao na dobroti i rezultatima njihova rada te ih zbog njihovih sjajnih izvedbi izdignuo čak iznad mnogih poznatijih glumaca. Plesni punktovi Zagreb u polufinalu su zabljesnuli atraktivnim jazz dance nastupom, a njihov nastup posebno je pohvalila Nina Badrić koja ih je odmah pozvala na suradnju.
Idućeg ponedjeljka gledatelje očekuje i posljednje polufinale Supertalenta koje će dati novo dvoje finalista koji će zajedno s ostalih osam krenuti u tijesnu borbu za titulu Supertalenta 2011. godine.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.