[FOTO] Poznati darovali igračke, a potom uživali u Footloose-u

“Želim činiti dobro” bila je sinoćnja poruka za sve one koji su došli uživati u još jednoj izvedbi mjuzikla Footloose, u kino Studentski Centar u Zagrebu.

Filip Dizdar i Ana Perduv
Filip Dizdar i Ana Perduv | Foto: Stefano Fiorentin

Naime, ansambl ‘lakonogog mjuzikla’ organizirao je humanitarnu akciju za malene bolesnike s Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb, a posjetitelji su sa sobom donosili poklone u obliku igračaka i slikovnica. Među onima koji su se rado odazvali ovoj akciji bili su glumci Mila Elegović i Frano Lasić, kantautorica Lea Dekleva, voditelj Dalibor Petko, košarkaška legenda Danko Cvjetičanin, pjevači Zdenka Kovačićek i Filip Dizdar te brojni drugi.

Puno kino Studentskog centra uživalo je u još jednoj izvrsnoj izvedbi ansambla predvođenog glavnim glumcima – Nikolom Milatom i Matejom Majerle, kojima su se nedavno pridružile nove zvijezde Antonija Pintarić i Bojan Jambrošić.

Djecu Onkološkog odjela uz igračke ovih dana očekuje još jedno iznenađenje. Tim ‘Footloose-a’ izradit će im i veliku blagdansku čestitku sastavljenu od poruka koje su im uputili obožavatelji njihove Facebook stranice, a mališane će razveseliti i svojim posjetom uz pjesmu i ples.

Nakon što su obišli cijelu Hrvatsku, Footloose – lakonogi mjuzikl uspješnu godinu zaključuje nastupom u finalu Supertalenta, 18. prosinca te posljednjom izvedbom u ovoj godini, koja je na rasporedu 29. prosinca u Kinu SC Zagreb.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.