HBO osvojio 18 nominacija za Zlatni globus

HBO je osvojio 18 nominacija za 69. dodjelu prestižnih nagrada Zlatni globus, više od bilo koje druge televizijske mreže u ovoj godini, objavljeno je jučer u Los Angelesu.

Zlatni globus
Svečana dodjela Zlatnih globusa 15.01. u 02:00 sata na HBO Adria

Miniserija “Mildred Pierce” glavna je uzdanica HBO-a s čak 4 nominacije.

HBO-ove nominacije za 69. dodjelu Zlatnog globusa uključuju:

4 nominacije za seriju “Mildred Pierce“; za najbolju miniseriju ili tv film, najbolju glumicu u miniseriji ili tv filmu (Kate Winslet), najbolju sporednu glumicu u seriji, miniseriji ili tv filmu (Evan Rachel Wood) i najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Guy Pearce). Seriju su gledatelji u Hrvatskoj već imali priliku gledati na HBO-u, a svi oni koji su ju propustili mogu je ponovno pogledati putem usluge HBO On Demand u veljači.

3 nominacije za seriju “Carstvo poroka“; za najbolju dramsku seriju, najboljeg glumca u dramskoj seriji (Steve Buscemi) i najbolju sporednu glumicu u seriji, miniseriji ili tv filmu (Kelly Macdonald). Druga sezona serije „Carstvo poroka“ ekskluzivno je prikazana na HBO On Demand-u samo dan nakon američke premijere, a od 2. siječnja će se prikazivati ponedjeljkom na HBO-u.

3 nominacije za “Cinema Verite“; za najbolju miniseriju ili tv film, najbolju glumicu u miniseriji ili tv filmu (Diane Lane) i najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Tim Robbins). Film ćete u Hrvatskoj na HBO-u moći pogledati na proljeće 2012.

3 nominacije za “Too Big to Fail“; za najbolju miniseriju ili tv film, najboljeg glumca u miniseriji ili tv filmu (William Hurt) i najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Paul Giamatti). Film ćete u Hrvatskoj na HBO-u moći pogledati u 2012.

2 nominacije za seriju “Prosvjetljenje“; za najbolju tv seriju – komediju ili mjuzikl i najbolju glumicu u tv seriji – komediji ili mjuziklu (Laura Dern). Seriju „Prosvjetljenje“ na HBO-u možete pratiti petkom u 20:05 ali i putem usluge HBO On Demand.

2 nominacije za seriju “Igra prijestolja“; za najbolju dramsku seriju i najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Peter Dinklage). Kompletna prva sezona serije „Igra prijestolja“ dostupna je putem usluge HBO On Demand.

1 nominaciju za seriju “Obdaren” u kategoriji najbolji glumac u tv seriji – komedija ili mjuzikl (Thomas Jane). Kompletna 3. sezona serije dostupna je putem usluge HBO On Demand.

Svečana dodjela Zlatnih globusa održat će se 15. siječnja 2012. u Los Angelesu, a prijenos uživo možete gledati ekskluzivno na HBO-u, u 02:00 sati po lokalnom vremenu. (HBO Pressroom)

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.