Kalifornikacija – treća sezona

Hank Moody… jer nema muškarca koji je više predan krizi srednjih godina!

Kalifornikacija
Kalifornikacija - treća sezona, od 2. siječnja u 00:45 sati na HTV2

David Duchovny trijumfalno se vraća na televizijske ekrane humorističnom serijom televizijske kompanije Showtime u čijem je središtu spisatelj Hank Moody koji s teškoćom pridonosi odgoju svoje 13-godišnje kćeri. Pritom i dalje čezne za bivšom djevojkom Karen te neprekidno nastoji oživjeti svoju spisateljsku karijeru. Njegova opsjednutost istinom te autodestruktivno ponašanje (alkohol, droga i promiskuitet) istodobno uništavaju i obogaćuju njegovu karijeru. S brojnim izazovima nosi se tako da tone sve dublje, no nimalo ne mari za to.

Nakon Kareninog preseljenja u New York, Hank Moody daje sve od sebe kako bi sam odgojio svoju kćer Beccu. No nije lako biti samohrani otac. Posebice zato što Becca počinje preispitivati njegov autoritet kao nikada do sada. Okolnosti dodatno pogoršava Beccina nova najbolja prijateljica Chelsea, koja se upušta u seksualne odnose, uživanje droga i nevolje. Nakon rasprave s njezinom majkom Felicijom, čistunkom i profesoricom na lokalnom sveučilištu, Hank nevoljko prihvati njezin poziv na večeru. Daje sve od sebe kako bi podnio nazočnost raznih akademika, uključujući dekana sveučilišta, Felicijinog konzervativnog mužića Stacyja Koonsa. Situacija se otme kontroli kada Hank insistira da popije piće s jednim od profesora koji je s razlogom trezvenjak.

Charlie se u međuvremenu preseli natrag svojoj uskoro bivšoj supruzi Marcy dok usuglašavaju detalje njihova nadolazećeg razvoda, a pritom na poslovnom planu počinje raditi u agenciji za talente čija je vlasnica Sue Collini, vrhunska ocvala agentica.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.