U dobroj formi s Renatom Sopek

30.12.2011

TV emisije


‘U dobroj formi s Renatom Sopek’ nova je lifestyle emisija na programu RTL 2 u kojoj će gledatelji uz sportski nadahnutu Renatu Sopek te kroz priloge o ljepoti, prehrani i zdravom životu općenito saznavati manje poznatu stranu hrvatskih celebrityja koje ćemo predstaviti u posve nesvakidašnjim situacijama.

Renata Sopek

Uz Renatu uvijek u dobroj formi - nedjeljom od 08.01. u 17:45 na RTL2

Renata Sopek već nam nekoliko godina dovodi fittness trendove, a njezini DVD-i ‘U dobroj formi’ bilježe rekordne brojke prodanih primjeraka. Ovog puta Renata u vlastitoj produkciji donosi atraktivan TV format kojim će kroz deset polusatnih emisija uz slavne goste, u prilozima o zdravlju, sportu i novitetima u industriji ljepote, pokušati razbiti stereotipe o vježbanju i gledateljima približiti ‘svijet’ pomoću kojeg i sama ostaje u dobroj formi.

Zbog modernog načina života – nakupljeni stres, višesatno sjedenje za kompjuterima, manjak vremena za pravilnu prehranu, sport i rekreaciju – teme koje se bave tim i sličnim problemima postaju vrlo aktualne i popularne među sve širom publikom. U svijetu već godinama postoje svojevrsni fitness gurui koji kreiraju trendove u prehrani, fitnessu, zdravlju, a pomno ih prate i štuju i poznati svjetski celebrityji, političari, pisci, trendsetteri…

Renata se pobrinula da u svoju emisiju dovede što više poznatih i pokaže gledateljima kakve su njihove ‘zdrave’ navike. Između ostalog, Renata će na cartingu protiv Tonyja Cetinskog iskušati svoje vozačko umijeće, a s Indirom iz Colonije navući će boksačke rukavice i odmjeriti snage u ringu. Tu je i slavni branič „Medvjeda“ Robert Kristan koji će joj pokazati tajne svoje obrane, no koji će hokejaške klizaljke morati zamijeniti onima za umjetničko klizanje i pokazati koliko je vješt u skokovima i piruetama.

Edita Misirić otkrit će nam zašto je doručak najvažniji obrok u danu, Mare Milin će nam odati tajne mladolike kože ruku, Lana Jurčević će otkriti kako se riješava celulita, Miro Ungar koja je tajna njegove vječne mladosti, Antonija Stupar će naučiti kako odabrati pravilnu odjeću i obuću za vježbanje, Marija Borić će nam otkriti vježba li u ‘one’ dane. Naravno, sve ove priče komentirat će i vodeći hrvatski stručnjaci: nutricionisti, dermatolozi, treneri pa čak i psihijatri.

Posljednjih 10 minuta emisije sastoji se od setova vježbi, uz Renatu Sopek, naravno, zahvaljujući kojima će gledatelji imati priliku izgraditi i zadržati svoju dobru formu… barem do idućeg izdanja DVD-a koji Renata planira – uskoro!

Nova emisija na programu RTL2 svake nedjelje od 8. siječnja s početkom u 17.45 sati.

,

About Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Antonio Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.