Daniel i Ana u vizualno novom Red Carpetu

Red Carpet kod Karađorđevića

Ekipa Red Carpeta posjetila je kraljevsku obitelj Karađorđević na dvoru u Beogradu te iz prve ruke doznala žive li na visokoj nozi, koliko novca troše te jesu li strogi prema djeci.

Daniel i Ana u vizualno novom Red Carpetu
Ekipa RC-a ovoga tjedna otkriva kakvi su privatno William & Kate

Najinteresantniji dio razgovora bila su poznata vjenčanja u 2011. S obzirom da je Aleksandar II Karađođević u rodbinskoj vezi s Elizabetom II., a bila mu je i kuma na krštenju, on i njegova supruga Katarina prisustvovali su vjenčanju stoljeća princa Williama i njegove odabranice Kate. U ovotjednom Red Carpetu otkrit će kakvi su Kate i William pivatno, što misle o skandalu princa Harryja na Hvaru prošlog ljeta i još mnogo toga. Osim razgovora o glamuroznim događanjima otvorili su i vrata dvorca te pokazali prvo kućno kino na prostorima bivše Jugoslavije. U kinu je najviše uživao Josip Broz Tito u društvu prijatelja poput Gadafija.

Kao i svake godine Red Carpet donosi tradicionalnu listu najbolje odjevenih osoba koju je napravio Fashion Guru. Boris Banović je dobro proučio modne kombinacije hrvatskih jet settera tijekom cijele godine i napravio listu na kojoj svoje ime mnogi žele pronaći.

Gledatelji ove nedjelje imaju priliku upoznati Jagodu Miše koja za sebe kaže da je veleposjednica premda ju još nazivaju i poduzetnicom. Krajem 2007. Jagoda upoznaje Marija Morettija Polegata, vlasnika Diadore i kompanije Geox. O svemu se Jagoda povjerila Danielu Delaleu. U 60-sekundnom intervjuu na brzopotezna pitanja odgovarat će manekenka Kristina Lumbar, a vidjet ćemo i kako brat Ane Rucner može svirati violinu dok se vozi na motoru. Vidjet ćemo kako se Fani Stipković snašla u luksuznoj ledenoj atrakciji, selu napravljenom od snijega i leda, Alpenigluu. Ovotjedni Red carpet pozabavit će se i stilistima te ćemo saznati postoji li škola za stiliste, upisuje li se ova profesija u radnu knjižicu, te zašto su stilisti najčešće muškarci, koliko zarađuju i čime se oni zapravo bave.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.