Mladen i Marijana

Tajči i Mladen Badovinac u nedjeljnom izdanju Exkluziva

Modni Mačak se zavukao u ormar Tatjane Matejaš Tajči, dok je Marijana Batinić u Splitu MAREndala sa Mladenom Badovincem. Exkluziv Vikend će vam otkriti koje je bilo Mladenovo prvo zanimanje, te može li Tajči obući svoje stare haljine.

Mladen i Marijana
Marijana Batinić u Splitu je MAREndala sa Mladenom Badovincem

Ususret svom estradnom povratku, nekadašnja pop ikona, Tatjana Matejaš Tajči, po prvi je put kamerama otvorila vrata svoje garderobe. S Markom Grubnićem prisjetila se svih kombinacija koje su obilježile njezinu karijeru, a on je pred nju postavio izazov. Može li Tajči stati u svoje stare haljine i dvadeset godina nakon najveće slave?

U novom izdanju MAREnde, Marijana Batinić će se pronaći pred objektivom Mladena Badovinca. Poznati glazbenik iz TBF-a prisjetio se svog prvog zanimanja. Možete li zamisliti Mladena kako vas u fotografskom studiju fotografira za osobnu iskaznicu ili putovnicu? To su tek neki od izazova koje mu je pripremila Marijana u svojoj rubrici MAREnda.

Pod voditeljskom palicom Antonije Stupar zaronite u najatraktivniji showbizz magazin i ove nedjelje u 17:40 sati. Exkluziv vikend donosi dašak glamura i u vaše domove, jer, priznajte – ZANIMA VAS!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.