Krv nije voda 2. sezona

Krv nije voda – druga sezona

S početkom nove godine na ekrane RTL Televizije vraća se serija o kojoj svi pričaju!

Krv nije voda 2. sezona
Krv nije voda - 2. sezona, radnim danima od 16.01. u 19 sati na RTL TV

Nove epizode druge sezone serije ‘Krv nije voda’ počet će s emitiranjem već sljedećeg ponedjeljka, 16. siječnja, s novim šokantnim pričama o obiteljskim problemima o kojima se ne govori u javnosti, o stvarnim životnim tragedijama za koje vjerujemo da se uvijek događaju drugima – samo ne nama!

Prva sezona serije ‘Krv nije voda’ potukla je sva očekivanja, ali i osobne rekorde. Sudeći prema rezultatima gledanosti, od kraja kolovoza do prosinca prošle godine gledanost je rasla svakim tjednom. Tako je prvu sezonu u prosjeku pratilo preko 340 tisuća gledatelja, a teme poput ovisnosti o kocki ili krađi, problematičnim roditeljima ili djeci, zlostavljanjima, bračnim prijevarama i skrbništvima privlačile su i do 465 tisuća (gledanost od 11,2% u totalu populacije). S obzirom da je termin emitiranja ove serije svaki radni dan u 19:05 sati, kada su na ostalim nacionalnim televizijama središnji informativni programi, ovako visoka gledanost dokazuje interes gledatelja za svakodnevnim, ljudskim pričama.

Snimanje druge sezone počelo je u prosincu, a ekipa producenata, snimatelja, tonaca, montažera „Constantin Entertainmenta“ obišla je nekoliko desetaka lokacija na kojima su se snimale nove, uzbudljive priče. Kako bi te priče gledateljima djelovale što realnije, njihove glavne aktere tumače stvarne osobe, a ne profesionalni glumci, zbog čega serija još više dobiva na popularnosti. Naime, njezinu Facebook stranicu prati više od 11.350 ljudi, dok stranicu nazvanu „Kad odrastem, želim biti glumac u Krv nije voda“ preko 14.650 ljudi. Pojedini gledatelji u epizodama prepoznaju svoje davno izgubljene prijatelje i preko producenata traže kontakt broj, dok se drugi iznenade kada uživo na tržnici, u svom frizerskom salonu ili u trgovini prepoznaju odvjetnika, policajca ili suca iz serije.

Nove potresne, ali istinite priče o problemima ljudi iz svačijeg susjedstva vraćaju se na male ekrane! Druga sezona serije ‘Krv nije voda’ i njezine premijerne epizode gledatelji će moći pratiti već od ponedjeljka, 16. siječnja u 19:05 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.