Ljubav bez granica

Ljubav bez granica (Amar sin limites)

Postoje vremena kad ljubav može biti opasna…

Ljubav bez granica
Nova Televisina telenovela u 125 epizoda od 16. siječnja na Doma TV-u

Diego Morán prodavač je u ekskluzivnom butiku muške odjeće, ali po zanimanju je krojač. Živi s Valerijom, ali nije još siguran kakvu će njih dvoje budućnost imati. Jednoga dana Valeria ga napušta i odnosi sve vrijedne predmete, kao i njegovu ušteđevinu za plaćanje stanarine i kupnju automobila. Nakon što ga izbace iz stana, upropašten i razočaran, Diego se privremeno vraća u kuću svojih roditelja koji ga ne primaju onoliko dobro koliko je on to očekivao.

Nakon što ga je djevojka napustila i okrala, Diego (Valentino Lanus) traži potporu od svoje obitelji, posebno od djeda, s kojim je vrlo blizak. Njegovi prijatelji Isela i Paco također mu pomažu preboljeti ljubavne jade. Ubrzo nakon povratka u roditeljsku kuću, Diego upoznaje Azul Toscano (Karyme Lozano) i zaljubljuje se u nju. Ona je zaručena za Mauricija Duartea, uspješnog poduzetnika čiji poslovi nisu u potpunosti legalni. Diego i Azul privuku jedno drugo, ali zbog okolnosti nastavljaju dalje svaki svojim putem i misle da se nikada više neće vidjeti.

Diego se sprijatelji sa Silvanom Lombardo, ženom koja je prije dvije godine izgubila svoje dijete. Ona je uvjerena da je Mauricio odgovoran za tu tragediju i nitko je ne može u tome razuvjeriti. Silvana ne može pronaći utjehu za svoju bol i odlučuje ubiti Mauricija. Diego doznaje za njezine namjere i u želji da je spasi od počinjenja zločina, spašava život Mauriciju.

Nakon toga Mauricio želi da Diego radi za njega jer smatra da mu on donosi sreću. Naviknut da dobije sve što poželi, ne prestaje inzistirati sve dok Diego ne pristane. Tek nakon što prihvati posao i prvi put uđe u Mauriciovu kuću, Diego otkriva da je Azul, žena koju je volio više nego ijednu drugu, supruga čovjeka koji mu je upravo postao šef i o kome financijski ovisi.

U početku Diegu Mauriciovi poslovi nisu sumnjivi, iako mu nije drago što radi za čovjeka koji mu je oteo ženu koju voli. Prihvaća da ju je izgubio jer je u Mauriciju pronašla vrline i prednosti koje joj on ne može ponuditi.

S vremenom Diego počinje shvaćati istinsku prirodu Mauriciovih poslova i ilegalne suradnje s utjecajnim grupama. Ali Diego će spoznaju da je Azul udana za čovjeka bez skrupula, sposobnog za bezgraničnu okrutnost i nemoralnost, skupo platiti. Nakon što odluči prijaviti kriminalne radnje kojima je svjedočio, shvaća da neće uspjeti izvući živu glavu. Usto, Diego se ne usuđuje ostaviti Azul u opasnosti koje ona još i nije svjesna. Azul ne zna kakav je Mauricio zapravo, a u opasnosti je i njezin otac Alfredo Toscano, poznati znanstvenik kojeg je Mauricio pokušavao zaposliti i prije nego što je upoznao Azul. Na kraju je upravo Azul oca uvjerila da prihvati posao. Mauriciju su potrebna Alfredova poznanstva u znanstvenome svijetu kako bi realizirao jedan od svojih najambicioznijih i najnepoštenijih poslova.

Diego je u dilemi – treba li se prepustiti stvarnosti u kojoj se našao ili se boriti za spas žene koju voli iz pakla u kojem se oboje nalaze.

Ljubav bez granica

O LIKOVIMA:

AZUL
Lijepa, inteligentna, osjećajna, zrela i odgovorna, ali pomalo manipulativna. Važno joj je da se njezino mišljenje uzima u obzir, a prema drugima je velikodušna. U ljubavnim je odnosima komplicirana. Voli lagodan život, ali ne po cijenu tuđe patnje. Predana je i odvažna, sposobna sve staviti na kocku u ime ljubavi.

DIEGO
Simpatičan, snažan, inteligentan i kreativan. Morao je naučiti skrivati svoje osjećaje i pretvarati se kako bi se zaštitio od korumpiranosti. Hrabar i spreman riskirati, u stanju je do smrti braniti svoju ljubav. On je čovjek čvrstih principa koji uvijek održi svoju riječ.

CLEMENCIA
Topla osoba, neumorna radnica, odgovorna i nesebična majka i supruga. Poštuje privatnost svoje dvoje djece, ali uvijek im je spremna pomoći. Velikodušna je prema onima koji imaju manje od nje i bori se za njihova prava, a najvažniji joj je sklad njezine obitelji.

MANUEL
Nerazuman, agresivan i nemaran. Ispunjen je gorčinom i zamjerkama. Sina smatra suparnikom, a svoje neznanje prikriva potpunom nepopustljivošću. Mrzi siromaštvo u kojem živi i pokušava izvući korist iz svega, čak i iz veze svoje kćeri s oženjenim muškarcem.

MAURICIO
Šarmantan čovjek koji prikriva svoju zlu ćud. Mauricio je zloban, ambiciozan i samoživ. Koristi moć koju mu pružaju novac i poznanstva za provođenje svoje volje u svemu. Ne ustručava se iskoristiti i zatim odbaciti ljude nakon što mu više nisu od koristi.

LEONARDA
Umišljena i dominantna žena. Obrazovana je i s prezirom gleda na sve koje smatra manje vrijednima od sebe. Posesivna je i ljubomorna, a zbog svoje odanosti sposobna je počiniti bilo kakvu grozotu. U stanju je poput psihopata ubiti nekoga i nakon toga mirna otići na misu.

SILVANA
Atraktivna, uzvišena i povučena, katkada dezorijentirana zbog psihičkih smetnja koje su prouzrokovane smrću njezina djeteta. Opsjednuta osvetom, postala je odvažna i odlučna. U potpunosti se predaje onomu tko joj pruži suosjećanje jer osjeća apsolutnu potrebu za ljubavi.

EMILIA
Psihijatrica i terapeutkinja staroga kova, lijepa i inteligentna žena, uvijek spremna pomoći. Vrlo sigurna u svome poslu, ali nesigurna u privatnim odnosima i osjećajima. Nije imala sreće u vezama, a najveća joj je ambicija pronaći istinsku ljubav.

ISELA
Iako više nije mlada, Isela je senzualna, izazovna, zabavna i egzotična. Živi intenzivnim seksualnim životom i ne skriva to, ali usprkos lakomislenom stilu života, uvijek misli na druge. Nježna je, osjećajna i pravedna, a mladićima iz četvrti pruža majčinske savjete.

ALFREDO
Simpatičan, rastresen, pretjerano povjerljiv i zaljubljen u znanost. Alfredo sanja o otkriću nečega što će poboljšati život čitavom čovječanstvu. Nije srdačan prema svojoj obitelji, ali trudi se biti otac pun razumijevanja. Iako je tvrdoglav, gotovo uvijek na kraju popušta, iako katkad prekasno.

AURELIO
Dobar, ozbiljan i radišan čovjek. Jako voli svoju kćer Clemenciju i pomaže joj u svemu. Iako nije bogat, prepun je vrlina. Pošten je, snažan i odgovoran, a godine su mu donijele mudrost koju koristi za savjetovanje svojih najdražih.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.