Beren Saat

Beren Saat obožava bend Jamiroquai

Dok hrvatski gledatelji prate početak nove serije ‘Izgubljena čast’, koja je sinoć privukla više ljudi pred ekranom od EP-a u rukometu, ona se u svojoj zemlji i dalje snima punim tempom.

Beren Saat
Beren Saat ovih je dana uživala na koncertu britanskog benda Jamiroquai

Upravo iz tog razloga mediji u stopu prate glumce koji se, osim na setu, druže i u privatnom životu. U pauzama snimanja glavna junakinja serije, zvijezda Beren Saat, zajedno je sa svojim glumačkim partnerom Firatom Celikom posjetila i koncert britanske jazz funk skupine Jamiroquai. Zbog velike popularnosti serije glumica je jedva izbjegla velik broj obožavatelja i medija koji su je pratili u stopu.

Firat Celik je u seriji ‘Izgubljena čast’ utjelovio Fatmagulinog zaručnika Mustafu. Ovaj glumac je do svoje 29. godine živio u Parizu gdje je radio kao model, a obožavatelji često spominju i njegovu sličnost s Matthewom McConaugheyjem. Glumac ima kurdske korijene, a upravo mu je uloga u ovoj seriji donijela angažman u novom filmu koji se trenutno prikazuje u turskim kinima. Firat je ulogom Mustafe postao veoma popularan u lokalnim medijima te je u svojoj zemlji krasio mnogobrojne naslovnice poznatih časopisa.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.