Domagoj Pintarić Koktel

Pod pravim kutom – nova rubrika Koktela

Magazin Koktel, kojeg gledatelji od ponedjeljka do petka u 20:05 sati prate na Doma TV-u, od ovog petka kreće s novom rubrikom Pod pravim kutom.

Domagoj Pintarić Koktel
Stand-up komičar Domagoj Pintarić petkom u novoj rubrici Koktela

Petkom će se publika Koktela imati priliku pošteno nasmijati, a za to će se pobrinuti nositelj nove rubrike Domagoj Pintarić. Ovaj stand-up komičar naći će se u ulozi komentatora zgoda i nezgoda što s domaće, što sa strane društvene scene. U prvoj emisiji Domagoj će, između ostaloga, napraviti pregled naj-poliglota u Hrvatskoj, pa ćemo tako imati priliku čuti razne izjave brojnih političara i ostalih poznatih koje ćemo zasigurno dugo pamtiti. Naći će se tu i TOP lista brkova naše estrade, pregled najboljih plesnih pokreta u video spotovima, kao i pregled najboljih investicija u našoj zemlji. Sve će to duhoviti Domagoj začiniti komičnim i pomalo ironičnim komentarima.

Osim nove rubrike, novo izdanje Koktela donosi i brojne druge zanimljive teme. Milijunski iznosi mogu se čuti na aukcijskoj izložbi u jednoj od najvećih svjetskih metropola. Jasno je da vlasnici Christie’sa pažljivo biraju svoje suradnike, a gledatelji u emisiji imaju priliku provjeriti kako izgleda jedna skupocjena aukcija suvremene umjetnosti. Vidjet ćemo izloške, ali i cijene koje će mnoge oboriti s nogu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.