Vjeruj mi

Vjeruj mi (Trust me)

Britka i duhovita američka serija o dvojici najboljih prijatelja koji rade kao kreativni dvojac u vodećoj čikaškoj marketinškoj agenciji.

Vjeruj mi
Vjeruj mi - nova serija od 31. siječnja u 00:35 sati na HTV2

Serija Vjeruj mi smještena je u turbulentni svijet oglašavanja, a u njezinom središtu su Mason (Eric McCormack) i Conner (Tom Cavanagh), dvojica marketinških stručnjaka čije je čvrsto kreativno partnerstvo bilo godinama itekako od koristi tvrtki Rothman Green & Mohr (RGM). Mason je kreativni direktor, odgovoran, obiteljski čovjek oženjen prelijepom Erin (Sarah Clarke) s kojom ima dvoje djece i beskrajno je odan brendovima koje pomaže prodati. Za razliku od njega, njegov partner Conner je neoženjeni, impulzivni copywriter koji se može koncentrirati koliko i tinejdžer. Njihov jin-jangovski odnos dolazi na kušnju kada Masona imenuju kreativnim direktorom i on postaje Connerov šef. Serija prati promjenjivi odnos prijatelja koji bolje funkcioniraju zajedno nego odvojeno.

U njihovom kreativnom timu je i Sarah Krajicek-Hunter (Monica Potter), nagrađivana copywriterica i nova agencijska akvizicija koja svojom snažnom osobnosti nehotice iritira mnoge. Hector Culligan (Geoffrey Arend) i Tom Fuller (Mike Damus) čine mlađi kreativni tim i puni su nekonvencionalnih ideja koje se katkada baš i ne sviđaju njihovom novom šefu. Svima je njima nadređen Tony Mink (Griffin Dunne), čovjek koji izgara za posao, no čini se da je neprestano u strahu za svoj posao, odnosno boji se da su mu dani u poslu kojim dominiraju mladi ljudi odbrojeni.

U seriji pratimo nezaboravne likove dok nastoje izići na kraj s agencijskom politikom, sukobima, povrijeđenim taštinama, profesionalnom zavišću i nerealnim zahtjevima klijenata.

MASON MCGUIRE (Eric McCormack) izvrstan je i veoma vješt kreativni direktor, no katkad ga vlastita nesigurnost poljulja. On je odgovoran obiteljski čovjek i dobronamjeran je u nastojanju da iziđe na kraj s agencijskom politikom koja se prilagođava sve kompetitivnijem korporativnom svijetu. Nakon što ga promaknu na mjesto kreativnog direktora, on mora smoći snage i oštrine da bi preživio. Jednako tako, veoma je odan svom najboljem prijatelju Conneru i agencijskim klijentima, toliko da od svoje obitelji traži da koriste njihove proizvode.

CONNER (Tom Cavanagh) Masonov je profesionalni partner, prijatelj i copywriter. Jasno mu je da je oglašavanje posao, no obično pokušava iznaći način da ga poveže sa zadovoljstvom. Impulzivan je i nepredvidljiv, ali i iznimno kreativan, pa je tako često kadar u času smisliti sjajan slogan. U času kada Mason postane kreativni direktor i njegov šef, njihovo se prijateljstvo nađe na kušnji.

SARAH KRAJICEK-HUNTER (Monica Potter) nedavno se razvela. Nakon sedam godina provedenih u konkurentskoj marketinškoj agenciji tek je počela raditi za agenciju Rothman Greene & Mohr. Ona je nagrađivana copywriterica, ambiciozna je i vješta bez obzira na to o kojem je proizvodu riječ (osim ako posrijedi nije šampon jer je to za nju svojevrsni kriptonit). Često uspijeva nehotice iznervirati ljude oko sebe, pa je smatraju zahtjevnom, arogantnom i svadljivom.

ERIN MCGUIRE (Sarah Clarke) nije samo Masonova žena i majka njihovo dvoje djece, Jacka i Haley. S obzirom na to da se djeca primiču dvoznamenkastom broju godina i da karijera njezinog muža dobro napreduje, Erin je u potrazi za novim izazovima.

TOM FULLER (Mike Damus) i HECTOR CULLIGAN (Geoffrey Arend), članovi mlađeg kreativnog tima, odaju dojam da su komičarski duo. Smatraju se progresivnim umovima (slogani su za njih zastarjela stvar), no često ih bitno iskusnije kolege poklope.

TONY MINK (Griffin Dunne) veliki je šef i glavni kreativni direktor koji izgara za posao. Podvrgava svoju ekipu pritisku, osobito kad postoji mogućnost da kampanju preuzme neka druga kreativna skupina unutar agencije.

Jedna misao o “Vjeruj mi (Trust me)”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.