Survivor

Počelo snimanje regionalnog Survivora

Tijekom jučerašnjeg dana počelo je snimanje regionalnog Survivora, u kojem prvi put sudjeluju i predstavnici Hrvatske. Kandidati su helikopterima spušteni na lokaciju.

Survivor
Survivor - prva fotka showa koji ćemo gledati ovog proljeća na RTL TV-u

Prva klapa pala je jučer u Kostariki gdje je počelo snimanje uzbudljivog, svjetski popularnog showa Survivor RTL Televizije i Prve TV. Vruća Kostarika je tako postala “bogatija” za kandidate iz regije, spremne na ovaj adrenalinski pothvat, koji će zasigurno pamtiti cijeli život.

Već je sam početak showa počeo s izazovima. Jer, osim što su bili smješteni u 20 različitih hotela do početka snimanja, kako se ne bi vidjeli, kandidati su zatim helikopterima bili prebačeni do lokacije snimanja. S povezima na očima spušteni su na lokaciju koja je od jučer postala njihov novi dom na 45 dana! Iznenađenju nije bilo kraja kad su skinuli poveze s očiju i shvatili da su daleko od luksuznih, udobnih soba i krova nad glavom, odnosno usred ničega!

Produkcija showa počela je raditi punom parom, a na cijelom projektu radi čak 10 nacija. Kako se kandidati snalaze bez svojih uobičajenih potrepština te hoće li “preživjeti” robinzonsku torturu, gledatelji će saznati u proljeće, kad Survivor kreće s emitiranjem na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.