Večera za 5 ljepotice s naslovnica

Ljepotice s naslovnica kuhaju u novim epizodama Večere za 5

Često čujemo komentare da lijepe djevojke ne znaju ništa drugo osim odlaziti na ‘in’ zabavna mjesta i pozirati pred fotoaparatima. No ovih pet mladih dama dokazat će nam da se itekako znaju služiti kuharicama, štednjacima, loncima i kuhačama, pomoću kojih će spraviti večere za prste polizati!

Večera za 5 ljepotice s naslovnica
Večera za 5 specijal: ljepotice zamijenile fotiće za kuhače

U novom tjednu kulinarske lifestyle emisije Večera za 5 upoznat ćemo pet prekrasnih mladih dama koje su krasile naslovnice poznatih hrvatskih časopisa, a koje će nas uvjeriti da su jednako spretne za štednjakom kao i pred objektivom. Ivona Hibić prva će pokazati svoja kuharska umijeća, a budući da ova Samoborka voli tradiciju, kuhat će tipična jela za svoj grad – s puno masnog i slatkog. Sljedeći dan kuhače se prihvatila najstarija i najiskusnija među damama, Ivana Katić. Potpuno je sigurna da će pomesti konkurenciju, i to ne samo dobrom hranom, nego i iznenađenjima kojima će podignuti atmosferu. Romana Lončarević je sama izmislila recepte za jela koja će prezentirati u srijedu, nije ih prije pripremala pa se nada da će ispasti jestiva. Uz razmišljanje o “specijalitetima” koja će ponuditi gošćama, Romana će morati smisliti i iznenađenje za jednu gošću koja upravo na njezinoj večeri slavi rođendan. Četvrtak će biti rezerviran za Ivonu Boca koja će spremiti ne baš osebujni mesni jelovnik, a neće se posebno truditi niti oko atmosfere jer su jednostavnost i izravnost njen životni moto! Zato se Anamarija Havdić, za kraj ovog lijepog druženja, odlučila za tematsku večeru, a nazive jela i dekoraciju stola prilagodila je svojoj velikoj ljubavi – glazbi.

Kako su gošće prihvatile Ivonine samoborske specijalitete, je li rođendansko iznenađenje upropastilo Romaninu zabavu, te koja je spravila najbolju večeru i postala pobjednica novog tjedna, gledatelji će moći doznati u novim epizodama „Večere za 5“, i to već od ponedjeljka, 30. siječnja u 17:05 na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.