Marko Ante Ines

Stota epizoda Ruže vjetrova

Popularna dramska serija RTL Televizije u četvrtak, 2. veljače, emitirat će svoju jubilarnu, stotu epizodu. Slijedi tjedan u kojem zapleti i intrige dostižu svoj vrhunac!

Marko Ante Ines
Ruža vjetrova slavi jubilarnu epizodu, a napetost raste iz epizode u epizodu!

Novi tjedan „Ruže vjetrova“ pred omiljene junake RTL Televizije donosi velike promjene. Srđan se nalazi između dvije vatre: hoće li zaprositi svoju trudnu djevojku Anu iako ne može zanemariti osjećaje koje gaji prema Mili? Najmlađa članica obitelji Matošić, Sara, našla se u paklu droge. Nemoralni potezi, poput krađe nakita, ali i ponude, dolaze sa svih strana – pa čak i situacija kada se Sara upušta u seksualne odnose za novac! I mladi bračni par, Ines i Marko, nalazi se u slijepoj ulici – tako što Ante odbija Ines od sebe, daje joj do znanja kako želi da se Jelena i Marko pomire. Ines je uvjerena kako bi Marko trebao zasnovati novu obitelj s nekim tko mu može roditi dijete.

U turbulentnom tjednu „Ruže vjetrova“ pogledajte hoće li Srđan zaprositi trudnu Anu, kako će završiti karijera mladog nogometaša Tonija, ali i Sarin život u paklu droge. Idilični životi obitelji Jelavić, Matošić i Odak ulaze u novo poglavlje života. Priče svojih najdražih obitelji pratite od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.