Marta Poljak

Jašina tužiteljica – novo lice u Larinom izboru

Sudbina Jakova Zlatara, koji će uskoro i široj javnosti otkriti da je živ, ovisit će i o atraktivnoj tužiteljici Marti Poljak.

Marta Poljak
Una Širanović u ulozi Jašine tužiteljice Marte Poljak u seriji Larin izbor

Novi lik u popularnoj seriji ‘Larin izbor’ utjelovit će glumica Una Širanović Schwanek. Ova 27-godišnjakinja iz Samobora završila je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu, a nakon povratka iz Argentine, gdje je živjela dvije godine, vratila se u Hrvatsku te ubrzo dobila angažman u najgledanijoj domaćoj seriji.
Unu ćemo prepoznati u liku mlade i ambiciozne tužiteljice Marte koja je revoltirana svakodnevnom borbom s muškim kolegama koji često napreduju, a da to nisu zaslužili. Marta je u redovnom roku završila pravni fakultet i gajila je velike nade za budućnost. Ubrzo se suočava s nemilosrdnom realnošću, no mlada pravnica ipak ne odustaje od svojih snova i pažljivo gradi karijeru, često na račun svog privatnog života. Nedavno joj “za dlaku” izmiče promaknuće koje je dugo priželjkivala, a toliko željeno mjesto dobiva njen fakultetski kolega koji je daleko lošiji pravnik od nje ali vještiji u zakulisnim igrama. Od tog dana Marta obećava samoj sebi da više neće zazirati od ‘prljave igre’. Upravo će joj Dinko (Filip Juričić) pružiti priliku da napreduje, ali po cijenu ljudskog poštenja. Kako će Marta utjecati na sudbinu obitelji Zlatar, uzbuđenja i nove obrate koje svakodnevno donosi popularna serija vidjet ćemo već od 2. veljače kada se prvi put pojavi njezin lik na ekranu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.