Filip Juričić

Filip Juričić o Larinom izboru: “Stvari će se zakomplicirati!”

Posjetitelji portala dnevnik.hr i obožavatelji Larinog izbora imali su priliku ovih dana postaviti pitanja za glumca Filipa Juričića, koji je spremno odgovarao na setu serije te otkrio brojne sočne detalje.

Filip Juričić
Filip Juričić: Izvrsno se slažem s Janom Milić koja glumi Lejlu!

Ekskluzivno za dnevnik.hr Filip je otkrio i nove trenutke u životu Dinka Bilića, lika kojeg utjelovljuje te najavio kako ćemo uskoro gledati i njegov sve bliskiji odnos s Jemenkom Leilom.

“Sa svima uživam raditi, stvarno su sve cure super. Imamo stvarno dobar odnos tu na setu, dobra smo ekipa. U posljednje vrijeme snimam dosta s Janom Milić, tako da se i s njom podosta družim” — ispričao je Filip kako se slaže s kolegicama na setu te otkrio da će se uskoro prilično intenzivirati odnos između nestašnog Dinka i zgodne Leile.

Na pitanje hoće li se Dinko zaljubiti u Lejlu, uslijedio je i zanimljiv odgovor. “Dinko i Lejla se spoje. Ne znam je l’ smijem reći, ali mogu reći da se kompliciraju stvari s Leilom, radi mi puno problema. Uz nju, u seriju se vraća i moja supruga, tako da ćete Dinka gledati u malo drukčijem svjetlu” -– izjavio je Filip.

Koliko je teško glumiti negativca, kako mu je ‘kliknula’ uloga Dinka, kako mu je glumiti na dalmatinskom naglasku, da li je Filip zločesti dečko i izvan kamera, ima li neugodnosti zbog uloge na ulici, te u kojim ga predstavama trenutno možemo gledati – samo su neka od pitanja na koja su obožavatelji Larinog izbora poželjeli čuti odgovore popularnog glumca.

Cijeli razgovor s Filipom Juričićem može se pogledati na ovom linku.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.