Ljubav je na selu Stjepan

Kako je Stjepan „oteo“ djevojke Miranu?

Treća epizoda ‘Ljubav je na selu’ donosi preokret i otkriva što je to Miran napravio da su djevojke odustale od upoznavanja s njime?

Ljubav je na selu Stjepan
Ljubav je na selu - treća epizoda, 5. veljače u 21:30 sati na RTL Televiziji

U prošloj epizodi “Ljubav je na selu” Marijana je posjetila farmere i nekima donijela dobre vijesti, a nekima loše. Petorica farmera koji su dobili najviše pisama su Stjepan, Ivan, Tomislav, Mate i Miran.

Putovi srca u ovoj epizodi vode nas na imanje gdje će pet odabranih farmera upoznati autorice pisama. Veliko iznenađenje treće epizode bio je farmer Stjepan, koji se pokazao najvećim zavodnikom u emisiji. Neke od Miranovih i Tomislavovih odabranica uživo se najviše dojmio Stjepan pa su, umjesto Mirana, odlučile uživo upoznati upravo šarmantnog Stjepana. S obzirom da mu je Stjepan ”oteo” djevojke, razočaranog Mirana ni Marijanini nagovori nisu spriječili da napusti snimanje emisije. Njegovo mjesto zauzeo je dobroćudni ” brko” Stipe Filipović, farmer koji je najviše priželjkivao ovu avanturu.

Posebnu čar sezoni dale su i kandidatkinje najrazličitijih profila – od diplomiranih inženjerki, pedagoginja, hostesa do wellness instruktorica, među kojima su se razvila prijateljstva. No pojavila se i napetost između najboljih prijateljica jer su se borile za srce istog farmera.

Upoznavanje kandidata i njihovih izabranica donijelo je niz obrata i neočekivanih situacija. Koje su se gradske djevojke našim seoskim neženjama svidjele, pogledajte u nedjelju, 5. veljače u 21:30 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.