Dva i pol muškarca

Dva i pol muškarca (Two and a Half Men)

Računica je jednostavna… 2 muškarca + 1 dijete = 0 odraslih!

Dva i pol muškarca
Dva i pol muškarca - prvih šest sezona od 07.02. u 21:10 na RTL-u 2

Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) dva su brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je zajedničko, osim straha i neugode koju donosi njihova dominantna, hladna i iritantna gospođa majka Evelyn Harper (Holland Taylor). Alan je opsesivno uredni kiropraktičar kojeg je ostavila žena, a Charlie je uspješni kompozitor jinglova i predani ženskar koji živi u kući na plaži, vozi Mercedes, ne ustaje prije podneva i skoro da nema poroka koji bi njemu bio stran. Charlie svom lagano luzerskom bratu i njegovom sinu Jakeu (Angus T. Jones), lijenom, pomalo zlovoljnom, ali ipak simpatičnom klincu ovisnom o hrani, pruži „privremeni“ krov nad glavom, dok se malo ne snađu i oporave od traumatične rastave. Kao dodatna oprema uz podstanarstvo, u njihove živote ući će i Berta (Conchata Ferrell), radišna i dominantna domaćica koja redovito održava, ne samo Charlievu kuću, nego i njegove odnose s bratom i nećakom, te briljantno manipulativna i pomalo luda susjeda Rose (Marin Hinkle) koja im neće dati mira. Kad se u istu kuću stavi smotani otac, lukavi klinac i njegov brižni, nemogući stric, koji nikako i nikome ne bi trebao predstavljati uzor, vrhunska zabava je zagarantirana!

Jedno je sigurno – serija „Dva i pol muškarca“ će zarobiti gledatelje svojim opaljenim humorom, izvrsnim likovima i odličnim gostujućim glumcima, posebno Charlijevim bezbrojnim djevojkama koje su utjelovile neke od poznatih holivudskih glumica poput Jenny McCarthy, Brooke Shields, Teri Hatcher, Denise Richards, Jenna Elfman, Jeri Ryan, Heather Locklear i mnoge druge…

U početku producenti serije Chuck Lorre i Lee Aronsohn nisu bili sigurni koga će uzeti za ulogu Charlieja – poročnog, bogatog neženju, ali vidjeli su odličnog Charliea Sheena u seriji ‘Svi gradonačelnikovi ljudi’ u kojoj je glumio sličnu ulogu. Serija je ubrzo postala hit i omogućila veliki povratak Charlieja Sheena na holivudsku scenu. Istoimeni lik Sheen je donosio s posebnom lakoćom, djelomično i zbog toga što je poprilično sličan stvarnom životu i karakteru poznatog glumca. Na kraju je taj ponekad pretjerano hedonistički odnos prema životu stajao Sheena te izuzetno cijenjene i dobro plaćene uloge. U veljači 2010. godine Sheen je dobio otkaz, ali i ekstremno bogatu otpremninu, a u seriji ga je zamijenio drugi lik i glumac, poznat kao nesnosno derište Hollywooda – Ashton Kutcher, koji se već u prvoj epizodi prošetao gol.

Osim zbog Sheena, gledatelji su seriju zavoljeli i zbog dvojca Jona Cryera i Angusa T. Jonesa koji savršeno igraju ulogu oca i sina, a za koje su nagrađeni mnogim nagradama poput Emmyja i People’s Choice. Između ostalog, sama serija bila je tri puta nominiranja za nagrade Emmy i Zlatni globus, a osvojila je ukupno dvadeset i jednu prestižnu nagradu, uključujući People’s Choice, Young Arist, SAG i to za najbolju humorističnu TV seriju, najbolje glavne i sporedne uloge te za produkciju, glazbu, kameru…

Serija ‘Dva i pol muškarca’ urnebesna je zabava s izvrsnim humorom i odličnim glumcima. Stoga ne propustite pogledati prvih šest sezona (ukupno 139 epizoda, snimanih od 2003. do 2009.) svakog radnog dana u 21:10 sati na RTL2!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.