Ana i Srđan vjenčanje

Najpoželjniji hrvatski neženja napokon pred oltarom!

Popularna RTL-ova serija ‘Ruža vjetrova’ najpoželjnijeg je hrvatskog neženju, Roberta Kurbašu, odvela pred oltar.

Ana i Srđan vjenčanje
Vjenčanje Ane i Srđana ne propustite u novim epizodama Ruže vjetrova

U novim nastavcima, koji će se emitirati u tjednu od 6. do 9. veljače, Srđan će ipak zaprositi svoju djevojku Anu, na što će ona oduševljeno pristati, iako ni dalje nije sigurna je li otac djeteta upravo njezin budući muž, Srđan, ili ipak njegov otac Milivoj.
Nakon dugog predomišljanja, Srđan zaprosi Anu i ona pristane. Milivoj je užasnut tom viješću i pokušava Anu svim silama odgovoriti od vjenčanja. Ana je napokon sretna razvojem događaja u svom životu i u potpunosti se posveti planiranju vjenčanja te nagovara Srđana da na vjenčanje pozove i Milu. Ana uživa sa Srđanom, čini joj se da je sve po njenom, ali u noći djevojačke/momačke večeri, Srđan napravi nešto posve neplanirano – pojavi se na vratima Milinog stana i poljubi Milu koja se već bila oprostila s njim i njihovom ljubavlju. Na vjenčanju Nives izaziva Milivoja, govoreći mu kako je audio-snimku njegovog i Aninog intimnog susreta upakirala kao poklon mladencima!

Ana i Srđan
Ana (Matea Elezović) & Srđan (Robert Kurbaša) u RTL-ovoj sapunici

Poznati zavodnik Robert Kurbaša slomit će mnogim djevojkama srce kad ga ugledaju pred oltarom s Mateom Elezović. Djevojke, nemojte biti žalosne, jer Robert Kurbaša je u stvarnosti još uvijek slobodan. Pogledajte vjenčanje i nove zaplete u popularnoj seriji RTL Televizije, koja je na rasporedu od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.