October light

Zaplešite uz rock zvuk na RTL-u 2

Nakon velikog hita grupe Mega Bit s pjesmom “Dođi mami maleni”, RTL2 ima novu glazbenu podlogu grupe October light pod nazivom “Croatia” koja odlično odgovara specijaliziranom kanalu i onome što predstavlja – samo zabavu!

October light
October light vlasnici su nove glazbene podloge CROATIA na RTL-u 2

Pjesma “Croatia” plesni je hit koji gledatelji od danas mogu čuti kao glazbenu podlogu specijaliziranog kanala RTL-a Hrvatska, RTL2.

Bend osnivaju Petar, Marko, Filip, Stjepan i Benjamin Horvat 2005. godine, a do danas su nanizali impresivnu brojku od 150 koncerata, odsviranih uglavnom izvan granica Hrvatske – najviše u Njemačkoj, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Švedskoj, Danskoj i Belgiji. Na novom albumu “Free!”, gdje je ova pjesma najavni singl, bend iz Pušćina radio je više od tri godine, a ovako dug period doprinio je potpunom kreativnom izražaju, ali i omogućio veliku raznolikost. October light većinu svojih koncerata svira u inozemstvu, a surađuju s jednim od velikana američke ska scene, Mattom Morginskyjem (O.C. Supertones), s kojim su 2010. snimili i zajednički album “Everything Will Be Made Right”.

Grupa October light snimila je i spot za svoju pjesmu koji ćete uskoro moći i vidjeti na RTL-u 2! Zaplešite uz October light i pjesmu “Croatia” u pauzama između vaših omiljenih serija, dokumentarnih emisija i poznatih filmskih naslova, samo na RTL-u 2!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.