Masterchef 2

Dvije tisuće prijavljenih za drugu sezonu Masterchefa

Show Masterchef potvrdio je lanjsku titulu ‘TV projekta godine’ već u pripremnoj fazi. Za novu sezonu showa, koju ćemo na Novoj TV pratiti u jesen, prijavilo se gotovo 2000 zainteresiranih.

Masterchef 2
Drugu sezonu Masterchefa gledat ćemo od jeseni na Novoj TV

Jednako toliko, u samo mjesec dana, prodano je primjeraka Masterchef kuharice prošlogodišnjeg pobjednika Šime Sušića, što ovu knjigu svrstava u vrh najbolje prodavanih naslova na tržištu u prosincu.

Produkcija nove sezone Masterchefa je u tijeku i snimljeni su prvi castinzi s potencijalnim kandidatima koji obećavaju sjajne kuharske entuzijaste. Drugu sezonu na Novoj TV na jesen će voditi Igor Mešin, scenaristički će ga potpisivati Jasna Nanut, a uz Matu Jankovića i Radovana Marčića kuhare će ocijenjivati renomirani chef Dino Galvagno. Uz prvoklasne hrvatske kuharske majstore u izazovu šefa kuhinje gostovat će i prošlogodišnji član žirija Tomislav Gretić. Produkcijski kreativni tim najavljuje provjerenu kvalitetu formata, novosti u sadržaju i prepoznatljivu ‘apetitlich’ vizualnu pozadinu.

Podsjetimo se, Masterchef je u prvoj sezoni prikovao gledatelje za mali ekran, a samo finale pratilo je 725.000 gledatelja. Show je doprinio promjeni odnosa Hrvata prema hrani, promovirao kuharska zanimanja i potaknuo veći broj upisa u kuharske škole. Show je uz stručni žiri i goste odgojio generaciju vrsnih kuhara koji su se iz amatera prometnuli na pozicije voditelja kuhinja brojnih restorana i hotela ili dobili vlastite TV formate. Najkreativniji reality show, kako ga je kritika ocijenila, pokazao je kako jedan zabavni program može imati širi utjecaj, a ostati jednako zabavan.

O Dinu Galvagnu
Tridesetosmogodišnji Dino Galvagno poznati je hrvatski chef i vlasnik restorana ‘Prasac’. Školovao se u Njemačkoj gdje je radio u brojnim renomiranim restoranima, a potom i u visokoj gastronomiji u Toskani. Odlike Dinove kuhinje su jednostavnost, priprema svježih i što raznovrsnijih namirnica na suvremeni način te hrana koja izaziva emocije.

2 misli o “Dvije tisuće prijavljenih za drugu sezonu Masterchefa”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.