Game of Thrones

Druga sezona Igre prijestolja od 2. travnja ekskluzivno na HBO Hrvatska!

HBO Adria s ponosom najavljuje premijeru druge sezone sada već kultnog i s nestrpljenjem očekivanog serijala “Igra prijestolja”, koju će HBO pretplatnici u Hrvatskoj imati prilike pogledati 2. travnja u 20:05 h na HBO-u, samo dan nakon njene američke premijere.

Game of Thrones
Game of Thrones - 2. sezona od 02.04.2012. ekskluzivno na HBO Adria

Jedna od lokacija snimanja druge sezone serije je bila i Dubrovnik, koji je poslužio kao idealna kulisa za Kraljev Grudobran, a producente serije grad je toliko oduševio da su izrazili želju vratiti se tamo i ove godine.

“Igra prijestolja”, dramska serija iz originalne HBO produkcije, zasnovana je na ciklusu epskih romana „Pjesma leda i vatre“, autora Georgea R. R. Martina. Napeta priča smještena je u fantastični svijet u kojem se, kao i u stvarnom, za vlast bore ambiciozni muškarci i žene. Tko god drži Željezno prijestolje, u Sedam kraljevina Westerosa, posjeduje nevjerojatnu moć, a radnja prati uspon i pad nekoliko obitelji koji tu moć žele pod svaku cijenu.

Izdaja, požuda, spletke i nadnaravne sile tresu četiri kuta Kraljevina, a njihova će krvava borba za Željeznim prijestoljem imati nepredvidive i dalekosežne posljedice.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.