Marijana i Andrija

Marijana Batinić i Andrija Milošević u “okršaju” s tarantulama?!

Voditeljica ‘Survivora’ Marijana Batinić ispričala nam je anegdotu s Kostarike vezanu za njezinu fobiju od guštera, a prokomentirala je slaže li se s kolegom Andrijom Miloševićem.

Marijana i Andrija
Marijana Mikulić pričala nam je o anegdotama s Kostarike...

Marijana Batinić guštera ne može vidjeti ni nacrtanog, a kamoli na zidu spavaće sobe. No, bliski susret s gekonom koji joj se ušuljao u sobu, pretvorio se u pravu anegdotu između nje, guštera i kolege voditelja Andrije Miloševića.
– Imala sam gekona u sobi, koji je slican nasem damatinskom macaklinu, samo sto ovaj ispusta cudne zvukove. Mi macaklina u Dalmaciji zovemo TarantEla. (Ne tarantula nego tarantela!). Ja ga, iskreno, ne mogu vidjeti nacrtanog, a kamoli na zidu spavaće sobe. Oni su kao prozirni i svima su slatki, a ja poludim kad ga vidim! I tako ja vrištim da mi je Tarantela u sobi i Andrija (voditelj) je trčao iz svoje sobe, čovjek se preznojio trčeći ne bi li mi pomogao izbaciti tog zloglasnog ‘pauka’ (jer nije shvatio da nije riječ o tarantuli). A ugledao je gekona!!! On ih ima nekoliko u sobi i to su mu gotovo kao kućni ljubimci, poludio je na mene jer se prepao. I od tog dana me zove Tarantela – priča nam Mare.
Splićanka ima samo riječi hvale za svojeg kolegu voditelja iz Beograda.
– Inače se divno slažemo, puno je bolji kolega nego sto sam zamišljala, jer ipak je njemu ovo četvrta sezona, a meni tek prva. Ali je strpljiv, ne ljuti se kad stalno vičem da mi je vruće i da sam žedna. Uvjeti su surovi, kad dođemo sa seta samo bih spavala. Sad najozbiljnije, boljeg kolegu nisam mogla poželjeti. I rođeni je glumac, stalno je u centru pozornosti, zabavlja ekipu…” – priznaje Marijana Batinić.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.