Tonka Mandić

Studio 45 proslavio prvi rođendan

Talk show “Studio 45”, u kojem voditeljica Antonija Mandić od ponedjeljka do četvrtka u 23:15 sati na RTL-u 2 zabavlja gledatelje svojim zanimljivim gostima i temama, proslavio je svoj prvi rođendan!

Tonka Mandić
Tonka Mandić i ekipa Studija 45 na Valentinovo je proslavila 1. rođendan

‘Studio 45’ počeo se emitirati 14. veljače 2011., a kroz studio je prošlo više od 300 gostiju s domaće estrade, sportaša, političara, poduzetnika, pa i znanstvenika. No, također, Antonijini gosti bili su i ministri, poput Mirele Holy i Rajka Ostojića.

Antonija je, između ostalih, imala čast ugostiti Severinu, Olivera Dragojevića, Ninu Badrić, Vannu, Gibonnija, Massima Savića, Josipu Lisac, svjetski poznate violončeliste Luku Šulića i Stjepana Hausera (koji su se ponovno vratili Tonki u studio), Nenu Belana, Maju Šuput, Tatjanu Matejaš Tajči, Tonyja Cetinskog, Sergeja Trifunovića, Miroslava Ćiru Blaževića, TBF, Gorana Bareta, Antoniju Šolu, Bojana Jambrošića te brojne druge.

A polemike koje su započele u Studiju 45 ‘proširile’ su se i izvan Krapinske ulice pa je tako najveći odjek u medijima imala rasprava o životinjskom krznu, jezična rasprava Pauletić – Žanić, te rasprava o EU referendumu.

– “Svi gosti do sada bili su odlični, svatko na svoj način – od Luke Nižetića, koji je zalijepio žvakaću pod stol, Parnog valjka koji mi je do 5 minuta prije početka emisije lagao da Aki više nije dio benda do Severine koja je 3 puta napuštala studio. U sljedećoj godini želim da se svi moji gosti požele vratiti u ‘Studio 45’, da mi Michael Jordan dođe u emisiju i da dobijem publiku u studiju! Skromna žena, znam!” — našalila se Antonija Mandić koja je sinoć, u 23:15 sati na RTL-u 2 ugostila pjevačicu Vlatku Pokos i glumicu Ivu Štrljić kao dvije “sretno slobodne” žene. Sutra, 16. veljače u Studio 45 doći pjevačica Danijela Martinović koja će s Tonkom pričati o karijeri, životu, duhovnosti, ljubavi i budućnosti.

Jedna misao o “Studio 45 proslavio prvi rođendan”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.