Angelina Jolie

RTL Televizija u znaku Brangeline

Obožavatelji Angeline Jolie znaju da je poznata glumica, redateljica i ambasadorica mira danas u Zagrebu, a RTL Televizija fanovima izlazi u susret pa će popratiti svaki njezin korak boravka u metropoli.

Angelina Jolie
RTL Televizija od 16:55 sati prati dolazak Angeline Jolie u Hrvatsku

Reporteri i novinari RTL Televizije zajedno s tri snimateljske ekipe i reportažnim kolima već su na aerodromu, gdje će dočekati Angelinu, ali i ispred hotela u kojem će odsjesti te u Cinestaru!

Već u emisiji ‘5 do 5’ novinarka Amela Čilić javit će se s crvenog tepiha iz Cinestara, a ‘Exkluziv Tabloid’ bit će u cijelosti posvećen ‘novopečenoj’ redateljici filma ‘U zemlji krvi i meda’.

Voditeljica Antonija Mandić i reporterka Ana Miščević javljat će se uživo s crvenog tepiha u studio, kao i urednik Dorijan Klarić. Gledatelje će izvještavati o tome što se događa na svečanoj premijeri filma, ali i prije i poslije nje. Dok će oni svoj posao obavljati s terena, iz studija Exkluziv Tabloida javljat će se voditeljica Edita Misirić.

I na RTL-u2, u talk showu ‘Studio 45’ Antonije Mandić, sve će biti u znaku Angelininog filma. Tek što su se vratili s premijere u Sarajevu, na kojoj ih je, kao RTL-ova reporterka pratila Antonija Mandić, na sam dan zagrebačke premijere, u svom studiju, Antonija će ugostiti glumce filma ‘U zemlji krvi i meda’. Zana Marjanović, Goran Kostić i Rade Šerbedžija zvijezde su redateljskog prvijenca Angeline Jolie o ratu u Bosni. Uz razgovor s gostima, gledatelji će moći pogledati i dijelove Antonijinog ekskluzivnog razgovora s Angelinom, snimljenim u Sarajevu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.