Dulce Maria

Dulce Maria priča o svom dečku: “Kratko smo u vezi, ali smo sretni”

Popularna buntovnica progovorila je za portal People en Espanol.

Dulce Maria
Pjevačica Dulce Maria uspješna je i na privatnom i na poslovnom planu

Dulce Maria iz teen-sapunice “Rebelde” seli u Los Angeles gdje će snimati vlastiti reality show “Extranjera” za kanal MTV Tr3s, i kaže da će joj biti užasno teško ostaviti svog dečka u Meksiku.
“Istina je – u vezi sam s njim, ali iskreno, vrlo kratko. Ne volim baš puno pričati o njemu, mogu samo reći da ne pripada svijetu šoubiza” – kaže pjevačica i dodaje: “Mnogo radim i posvećena sam svojoj karijeri, a postoji i taj jedan dio mene kao žene koji želi da si pružim priliku i mogućnost. Isto tako, vjerujem u ljubav. Stoga sam si odlučila pružiti priliku i sada sam sretna”.

Njezin izabranik je Rodrigo Reyes, koji radi u velikoj kompaniji koja se bavi distribucijom robe u zemlje Centralne Amerike i Kariba. “Bila sam toliko dugo sama da sam i svoj album zbog toga nazvala ‘Strankinja’. Toliko sam putovala i radila da nisam imala vremena nikoga upoznati”, rekla je.

Gledatelji realityja “Dulce Maria: Foreign” od srpnja će, tijekom deset 40-minutnih epizoda, moći vidjeti stvari koje simpatična pjevačica i glumica inače ni u ludilu ne bi pokazala u javnosti. Snimanje počinje već sljedećeg mjeseca, a Dulce Maria kaže kako zna da će održavanje veze na distanci biti izazov, ali ističe da je spremna preuzeti taj rizik.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.