Galileo Nino Štambuk

Jesu li žene strašljivije od muškaraca?

U novim epizodama Galilea otkrivamo kakvim se trikovima služe trgovci, kako njegovati kosu, kako reagirati ako propadnete kroz zamrznuto jezero i zašto osjećamo strah…

Galileo Nino Štambuk
Galileo otkriva čini li odijelo čovjeka - 03.03. i 04.03. u 19:10h na RTL TV-u

Subotnji prilog kojim se otvara nova epizoda „Galilea“ namijenjena je osobama čvrstog karaktera. Šetnja kroz dućane najčešće završi neplaniranom kupnjom. No, jesmo li doista ovisni o kupnji ili samo nasjedamo trikovima kojima se trgovci služe? Ubrzano lupanje srce, pojačano znojenje, teško disanje i gubitak kontrole posljedice su koje svi ljudi doživljavaju kada se uplaše. Strah je jedna od najsnažnijih ljudskih emocija, no vlada li strah nad svima nama? Jesu li žene strašljivije od muškaraca?

Nedjeljno izdanje „Galilea“ donosi priču o vremenskim prilikama koje je sve teže predvidjeti, a vremenske prognoze su ponekad pogrešne. Što mislite o jakni s termostatom na kojoj možete prilagoditi temperaturu ovisno o vremenskim prilikama? Bez obzira na aktualnu situaciju oko Europske unije, Njemačka je oduvijek Hrvatima bila bliska zemlja. Naši djedovi su išli u Njemačku trbuhom za kruhom, a Nijemci pak najviše vole našu obalu za odmor. Kakvi su Nijemci zaista i koliko smo im zapravo slični, donosi sljedeći nedjeljni prilog. Kosa je jedan od najljepših ukrasa koje nam je priroda podarila. I muškarcima i ženama je velik ponos, ali i velika briga. Pogotovo ako počne nestajati. Kako pravilno njegovati kosu? Zašto službenik u banci uvijek nosi sivo odijelo, liječnik uvijek bijelu kutu, a majstor plavi radnički kombinezon? „Galileo“ će vam otkriti pravila odijevanja i kako s pravom odjevnom kombinacijom ostaviti pozitivan dojam.

Zabavno-obrazovna emisija „Galileo“ bilježi sve veći broj štovatelja, pridružite im se, saznajte nešto korisno ali i naučite nešto novo i ovu subotu i nedjelju od 19:10 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.