Večera za 5 Sisak

Namještanje ocjena, trovanje hranom i klanovi u Večeri za 5

Da i lifestyle emisija “Večera za 5” može nalikovati kakvom napetom trileru dokazat će nove epizode sljedećeg tjedna. Mjesto radnje: Sisak, tema: kuhanje, sudionici: petero svadljivaca, ishod: trovanje hranom!?

Večera za 5 Sisak
Večera za 5 specijalni tjedan - od 5. do 9. ožujka u 17:10 sati na RTL TV

Idućeg tjedna tako, “Večera za 5” seli se u Sisak, gdje će kandidati stvoriti razne zavrzlame upravo zbog svoje različitosti. Bit će tu stvaranja klanova, navodnog trovanja hranom, pa čak i dogovaranja oko ocjena – baš sve će nalikovati trileru.

Tjedan će započeti “rock and roll” doktorica veterine, Zvjezdana koja se prijavila zbog zabave, te za goste očekuje vesele ljude koje ne cjepidlače previše, jer cjepidlake ne podnosi. No, Zvjezdanine želje, ostat će samo pusti snovi…

Nakon Zvjezdane, u okolici Siska u Lekeniku, ekipu će ugostiti mlada i vesela Tena. Kuhanje joj nije išlo kako je ona htjela, problemi s određenim sastojcima u njoj su izazvali pravu buru emocija. A najveći strah joj je bio da se gosti neće najesti na njezinoj večeri. S čim nije imala problema najmlađa kandidatkinja Ivana, iako ostali kandidati nisu dobro prihvatili njezinu “osebujnu” osobnost.

Nakon Ivanine večere gosti će napokon odahnuti, a u svome domu, ekipu će ugostiti najbrbljaviji kandidat tjedna, Alen. Svojim kulinarskim umijećem nije se hvalio, ali kuhanje mu je strast, no je li to dovoljno za oduševiti zahtjevne goste?

Zadnji dan Sisačkog tjedna kuhat će Goran gdje će nastati prava zavrzlama za stolom budući da će djevojke početi sumnjati u “muški klan” i dogovor oko ocjena. Hoće li Goranova večera proći u najboljem redu, ili će tenzije kulminirati, saznat ćemo slijedeći tjedan, od 05. do 09. ožujka od 17:10 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.