U dvoje je bolje

U dvoje je bolje (Better with You)

Od producentice slavnih “Prijatelja” dolazi urnebesna komedija o jednoj obitelji s tri različita para – “U dvoje je bolje”, koja na ekran vraća legendarnu Kitty iz Ludih sedamdesetih.

U dvoje je bolje
U dvoje je bolje – nova serija od 5. ožujka u 21:20 sati na Doma TV-u

Maddie (Jennifer Finnigan) i Ben (Josh Cooke), oboje tridesetogodišnjaci, hodaju već devet godina. Iako im je veza stabilna njih dvoje ne razmišljaju o braku. S druge strane Maddieina mlađa sestra Mia (Joanna Garcia) hoda sa svojim dečkom Caseyjom (Jake Lacy) tek sedam tjedana. Oboje su u svojim dvadesetima i ne poznaju se toliko dobro. Uskoro Mia i Casey svima objave kako čekaju dijete i planiraju se vjenčati. Na Maddieno iznenađenje njezini roditelji Vicky (Debra Jo Rupp) i Joel (Kurt Fuller) su oduševljeni. ‘Starci’ su u braku 35 godina i odnedavno žive prema pravilu “iskoristi dan”. Ova tri sasvim različita para isprepliću se u jednoj obitelji i donose sasvim oprećne stavove na jednake situacije te proizvode sate humora.

O parovima:
Slučaj 1.: Maddie i Ben su karijeristi – odvjetnica i direktor hotela. Zaljubljeni su preko ušiju, ali nikada nisu imali potrebu okruniti svoju ljubav brakom. Poznaju se iskreno i duboko, pa je njihova veza obilježena zadovoljstvom i nježnošću. Detaljno su analizirali svoj odnos i vrlo su sretni sa svojim ‘opravdanim životnim izborom’, što ističu često i glasno.

Slučaj 2.: Maddiena mlađa sestra Mia je slobodnog duha, radi kao dizajnerica u internetskoj kompaniji. Trenutno je u vrlo strastvenoj sedam-i-pol-tjedana dugoj vezi s Caseyjem, glazbenikom u avangardnom metal bendu. Oboje su otkačeni, ležernog stila spram života i nestrpljivi da otkriju sve što mogu jedno o drugome. Oni ni na koji način ne idu ‘polako’.

Slučaj 3.: Maddieni i Mijini roditelji, Vicky i Joel, u braku su od pamtivijeka. Sličniji su načinom razmišljanja Miji nego li svojim vršnjacima. Njihova nova filozofija dijelom je posljedica starenja i slabljenja ekonomskih prilika. Uglavnom, u ovoj fazi života ne smatraju shodnim da život shvaćaju ozbiljno.

Iznenađenje:
Kad Mia pozove Maddie i Bena da upoznaju Caseyja, oni misle da se sastaju s još jednim u nizu njezinih dečki. Maddie, međutim, ubrzo shvati da je ova veza ozbiljnija kada mladi par objavi da su zaručeni. Šokirana viješću, Maddie pomisli kako se upravo dogodio preskok u fazi i odluka njezine sestrice sada dovodi u pitanje njezin životni izbor. Istovremeno, zabrinuta je za Miju jer smatra da djeluje nepromišljeno. Ipak, ne želi biti negativna i odluči joj dati podršku, a kritiziranje prepustiti njihovim roditeljima. Uostalom, Vicky i Joel su bivšeg Mijinog dečka doslovce rasplakali, a njezinog Bena naučili da postoji cijela lista tema o kojima bolje da ne razgovara. Uvjerena je da će oni dobro obaviti posao. Upravo je zato Mia nervozna kada im predstavi Caseyja. No kada objavi da će se vjenčati, Vicky i Joel vijest dočekaju s oduševljenjem. Očito su odustali da će im se starija kći ikada udati, pa im je prvo vjenčanje odličan razlog za zdravicu. Dok je Mia presretna zbog odobravanja, Maddie je povrijeđena što nisu dočekali jednako njezinu vezu s Benom. Stvari se dodatno zakompliciraju kada na vidjelo izađe jedna tajna – Mia je trudna! Vicky i Joel su sada opčinjeni viješću da će postati baka i djed, a Maddie zgrožena što joj je Mia tajila nešto tako veliko. Počinje priča o jednoj velikoj sretnoj obitelji – s tri potpuno različita para i pregršt humora!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.