Troian Bellisario

Lažljivica iz poznate producentske obitelji

Junakinja hit serije “Slatke male lažljivice” Troian Bellisario koja tumači Spencer dolazi iz poznate producentske i glumačke obitelji.

Troian Bellisario
Troian Bellisario kao Spencer gledamo u TV seriji 'Slatke male lažljivice'

Kćerka je producenta i scenarista Donalda Bellisarija (“Navy CIS”, “JAG”, “Quantum Leap”), a polubrat joj je Sean Murry, jedan od glavnih glumaca “Navy CIS-a”. Također polubrat joj je i Chad W. Murry koji je producirao nekoliko epizoda serija “CSI: Los Angeles”. Njezina majka je glumica i producentica Deborah Pratt. Lijepa Troian je trenutno u vezi s gostujućim glumcem u seriji “Slatke male lažljivice” Patrickom J. Adamsom.

Patrik je kanadski glumac koji je utjelovio lik Artija, prijatelja zgodnog profesora Ezre koji je u seriji u tajnoj vezi sa svojom učenicom Arijom (Lucy Hale).

Prelijepa Troian je rođena 1985. godine u Los Angelesu, a upravo uloga Spencer Hastings donijela joj je veliku slavu. Glumica je diplomirala na Sveučilištu Južne Kalifornije, a 2011. godine je za ulogu Spencer osvojila nagradu ‘Young Hollywood’. Zanimljivo je kako je Bellisario prvu filmsku ulogu odradila već u trećoj godini života i to u trileru “Last Rites” u kojem je glumila njezina majka, polubrat Michael, a režiju potpisuje njezin otac Donald.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.