Galileo Nino Štambuk

Galileo sam svoj majstor – kućna izrada naočala za gledanje u mraku!

Novo vikend izdanje „Galilea“ gledatelje vodi u najmanju kuću na svijetu i otkriva kako jeftino, a kreativno ukrasiti dom te saznaje što se događa kad nam utrne ruka.

Galileo Nino Štambuk
Galileo otkriva što je to labradoodle - 10.03. i 11.03. u 19:10h na RTL TV-u

Prvi prilog subotnjeg izdanja „Galilea“ istražio je opasnosti u kuhinji – kako u svakodnevnim uobičajenim situacijama kuhinjska pomagala, kao i uobičajene svakodnevne radnje u kuhinji, mogu postati smrtonosne. Postoje ljudi koji više vole život u kućama i oni koji preferiraju stanove. U oba slučaja kvadratura stana ili kuće je jedan od presudnih čimbenika prilikom useljavanja. Kuća koju je „Galileo“ posjetio ima ukupno osam kvadrata i pritom ima sve što i kuća normalne veličine. Labradoodle je nova pasmina nastala križanjem labradora i pudlice. Postala je posebno popularna nakon što je američka predsjednička obitelj upravo labradoodla odlučila odabrati za kućnog ljubimca. Prilog u „Galileu“ otkriva sve što je potrebno znati o tim predivnim psima. Zadnji prilog donosi savjete kako moderno, a svakom novčaniku pristupačno, urediti stan.

Ponekada se usred noći probudimo jer nam je utrnula ruka. Osjećaj je neugodan – kao da je odumrla, debela, hladna i utrnula. Zašto se to zapravo događa i što se može dogoditi ako to ne primijetite na vrijeme, otkriva prvi prilog nedjeljne epizode „Galilea“. Poznato je kako je nalivpero izumio gospodin Penkala. „Galileo“ je istražio kako je nastala mlađa sestra nalivpera – kemijska olovka. Kao pripremu za sljedeći prilog uzmite olovku i papir jer finalni produkt možete isprobati kod kuće! Galileovi istraživači naučit će vas kako da uz malo spretnosti i uobičajenih kućanskih predmeta napravite naočale za gledanje u mraku. Marširaj ili umri! To je geslo najizdržljivije vojske na svijetu – Legije stranaca. Trening koji moraju proći iznimno je težak, ide do same granice mogućnosti. Što je tu legenda, a što stvarnost?

Saznajte odgovor na pitanje kakav je doista život u Legiji stranaca, upoznajte novu pasminu labradoodle i napravite vlastite naočale za gledanje u mraku uz vikend izdanje „Galilea“ u 19:10 sati u subotu i nedjelju!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.