Slatke male lažljivice 2.

Slatke male lažljivice – druga sezona

Nikad ne vjerujte slatkoj djevojci koja krije ružnu tajnu! Nakon premijernih epizoda prve sezone, Doma TV svojim gledateljima donosi i aktualnu drugu sezonu ove hit serije!

Slatke male lažljivice 2.
Slatke male lažljivice - 2. sezona, od 18.03. vikendom u 18:30 na Doma TV

Nakon napetog završetka prve sezone, drama se nastavlja i u novim nastavcima. Ianovo tijelo nije pronađeno, a cijeli grad zanima što se zaista dogodilo u crkvi te večeri. Mogu li djevojke izmisliti uvjerljivu priču? Aria, Emily, Hanna i Spencer trebaju štošta objasniti, njihovi roditelji i policija ne znaju u što vjerovati. Djevojke se nalaze na meti gradskih tračeva.

Novi nastavci donose otkrivanje identiteta ‘A’, a netko će biti i uhićen zbog ubojstva Alison. Također najavljena je i smrt jednog od likova koja će zasigurno šokirati sve fanove serije. U međuvremenu, ljubav djevojaka je u drugom planu jer Spencer ne dopuštaju da vidi Tobyja, a Aria zahladi odnos s Ezrom. Caleb se vraća u grad zbog Hanne. Također će i gostujući likovi pomutiti planove glavnih junakinja, počevši od Jasona i Samare.

Pratite seriju Slatke male lažljivice po sadržajima epizoda

Gledatelji Doma TV-a imaju privilegiju paralelno s američkim gledateljima pratiti nove uzbudljive nastavke “Slatkih malih lažljivica”. Glumac Chad Lowe koji je utjelovio Arijina oca Byrona režirao je desetu epizodu ove sezone. U studenome 2011. godine ABC je potvrdio snimanje treće sezone. Na službenoj FB stranici serije postoji i specijalna aplikacija ‘Pretty Little Lie Detector’. Naslovnu pjesmu ‘Secret’ predložila je jedna od glavnih glumica u seriji Ashley Benson. Većina scena snimana je na setu popularne serije ‘Gilmorice’.

Ukoliko su propustili omiljenu epizodu vikendom na Doma TV-u hrvatski obožavatelji mogu je pogledati besplatno na VOD servisu OYO.hr na kojem je dostupna sedam dana od emitiranja.

Serija je ukupno osvojila sedam nagrada i šest nominacija, među kojima je najaktualnija People’s Choice (2012.) u kategoriji omiljene TV drame.

27 misli o “Slatke male lažljivice – druga sezona”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.