Jelena i Nives

Zlice nastavljaju provoditi svoje planove!

Veliki tjedan promjena donosi nove likove i vatrene zaplete u popularnoj seriji „Ruža vjetrova“.

Jelena i Nives
Jelena se pridružuje Stipi i Nives u njihovu planu rastave Marka i Ines

Jelena se pridružuje Stipi i Nives u njihovom opakom planu rastave Marka i Ines. S druge strane, Ines odlazi specijalistu za liječenje neplodnosti. Mlada junakinja neće ostati ravnodušna prema doktoru Nikoli.

Neposredno nakon što se Jelena vratila s broda, Nives i Stipe objeručke je prihvaćaju te oduševljeno promatraju njezine postupke. Nova zlica u „Ruži vjetrova“ ne trati svoje vrijeme, nego se odmah baca na posao igrajući duplu igru – vjerne prijateljice s tajnim planovima razdvajanja Ines i Marka. Ines ubrzo shvati kako je još netko saznao njenu tajnu o neplodnosti – Marica je odala Jeleni da Ines posjećuje kliniku za neplodnost. U klinici Ines upoznaje zrelog i muževnog doktora širokih nazora – Nikolu, kojeg glumi Stjepan Perić. Iako Ines želi što prije započeti s terapijom, doktor Nikola je ipak ne podrži u toj namjeri. Iako Nives pokušava izazvati ljubavni brodolom mladog bračnog para Odak, najdraža zlica „Ruže vjetrova“ proživljava svoju vlastitu ljubavnu dramu. Nitko, pa ni Nives Odak, ne može ostati ravnodušan na Ivanove laskave riječi. Nakon što je odbio Suzanin poziv na večeru, njezino razočaranje ubrzo zamjeni nevjerica kad ga vidi u neočekivanom društvu s Nives!

Hoće li Ines svoju nesigurnost zbog Jeleninog dolaska pokušati izliječiti u naručju doktora Nikole te hoće li novonastala situacija i osjećaji, koje si ne želi priznati, Nives preobratiti u dobricu? Novi tjedan donio je velike promjene među likove „Ruže vjetrova“. Pratite svoje najdraže obitelji od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.