Nino Štambuk

Specijalni gost u studiju Galilea – albino jež Spike!

Zašto se bojimo mraka, koji je najnoviji trend u prehrani holivudskih zvijezda, jesu li proizvodi iz kuhinja i kupaonica dovoljno dobri i za naše automobile, neke su od tema kojima će se pozabaviti „Galileo“.

Nino Štambuk
Galileo otkriva odakle rupice u sirevima | RTL TV, 17. i 18.03. u 19:10h

Ubrzo nakon što je CD zamijenio kazete, pojavio se glavni nedostatak – nerijetko se događa da su podaci na njima neupotrebljivi zbog skoro nevidljivih oštećenja. „Galileo“ otkriva kako spasiti svoje najdraže fotografije i glazbu pohranjenu na oštećenom CD-u. Nino Štambuk je u studiju „Galilea“ ugostio ježa Spikea, koji zbog genskog poremećaja nema pigmenata. On je albino jež. Srećom, Spike je kućni ljubimac, pažen i voljen i nije u opasnosti zbog svoje različitosti. „Galileova“ ekipa posjetila je albino aligatora Bijelka. Bijeli aligator s istim poremećajem koji mora biti odvojen od svoje vrste da bi preživio. U zadnje vrijeme najnoviji hit među holivudskim zvijezdama jedenje je isključivo sirove hrane. Demi Moore, Madonna, Boy George i mnogi drugi zakleti su pobornici ovog trenda i kažu da to nije samo konzumacija sirove hrane, to je znanost pripremanja hrane. „Galileo“ donosi prilog o novom trendu u prehrani.

Svakom muškarcu sigurno bar malo ide na živce kad proizvodi za ljepotu njegove bolje polovice blokiraju cijelu kupaonicu. Nedjeljni prilog u „Galileu“ otkriva što napraviti da limeni ljubimci imaju koristi od proizvoda iz kuhinja i kupaonica. Isprobali smo losion za njegu tijela i ostale proizvode u službi ljepote za njegu automobila. Mnoge namirnice nisu samo kalorijske bombe, nego i CO2 bombe. „Galileo“ je nanjušio klimatske ubojice i započinje duplom dijetom – CO2 dijetom te saznaje koliko je ona učinkovita. Prvi trimaran izgrađen je u Polineziji prije 4000 godina i, iako je većina dizajna ostala ista kroz četiri tisućljeća, super trimaran „Galilea“ zaista je plovilo budućnosti.

Pridružite nam se i ovaj vikend u istraživačkom pohodu. Uz „Galileo“ saznajte još i odakle rupe i rupice u sirevima, jesu li tamo zbog estetskog izgleda sira ili utječu na okus te zašto se noću više bojimo? „Galileo“ i ovaj vikend donosi odgovore na pitanja u 19:10 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.