Survivor prvi susret s voditeljima

Druga epizoda Survivora gledanija od Lige prvaka!

Da je “Survivor”, kao i njegovi kandidati, prikovao za fotelje mnoge koji su prvu najvažniju sporednu stvar na svijetu zamijenili kandidatima iz Kostarike, dokazuju i rezultati gledanosti.

Survivor prvi susret s voditeljima
Najgledaniji trenutak 2. epizode Survivora bio je odabir vođa plemena

Druga epizoda reality showa “Survivor” RTL Televizije sinoć je bila najgledanija emisija u terminu emitiranja, s prosječnom gledanošću od 15,1%, odnosno 630 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji.

Najgledaniji trenutak emisije bio je odabir vođa plemena Matambo i Boruka, kada je 750 tisuća ljudi bilo pred malim ekranima gledajući “Survivor”, saznavši tko je u kojem plemenu, a u kojima su Neven Ciganović i Alex Grdić postali vođe.

Svjetski poznati show bio je treći najgledaniji format jučerašnjeg dana u ukupnoj populaciji, ostvarivši prosječnu gledanost od 15,1%, te bio gledaniji od utakmice Lige prvaka, emitiranoj na Novoj TV u istom terminu prikazivanja (gledanost 11,8%). “Survivor” je bio najgledaniji program cijelog dana s 15,3% gledanosti u ciljnoj skupini od 18-49 godina.

Prve krize Maje Lene koja plače i želi odustati jer joj nedostaje dečko, Neven koji vrišti iz sveg glasa jer je ugledao žabu za koju misli da će ga ugristi, prvi tračevi Alex Grdić protiv Stanije, grčevi u želucu zbog premalo hrane i hladnoća zbog nedostatka vatre, dva plemena Boruka i Matambo i njihovo dvoje vođe Neven i Alex koji su se željeli sve, samo ne dobiti najveću odgovornost – samo su neke od situacija koje su se dogodile sinoć u “Survivoru”. A to je tek početak!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.