Izgubljena čast premijerno na OYO

20.03.2012

Najave, Novosti


U sklopu pretplate na VOD servisu OYO.hr gledatelji mogu od sada pogledati i premijerne epizode hit serije “Izgubljena čast”.

Beren Saat Fatmagul

OYO nudi epizodu Izgubljene časti prije nego bude emitirana na Novoj TV

Ova turska uspješnica stekla je mnogobrojne poklonike u Hrvatskoj, a obožavateljima će sada nova, premijerna epizoda biti dostupna prije emitiranja na ekranu, i to na OYO.hr-u.

Ovog tjedna u “Izgubljenoj časti” lijepa Fatmagul će se morati suočiti s duhovima prošlosti. Nakon što se vrati u rodno mjesto postat će nakratko zatočenica svog bivšeg zaručnika Mustafe. Ipak, Mustafi se neće svidjeti što je Fatmagul sada odlučna mlada žena koja se odlučila boriti protiv nepravde u svom životu, a prvi korak je odbijanje da se vrati starom životu, odnosno Mustafi.

OYO.hr, prvi Internet servis koji u Hrvatskoj nudi gledanje videa na zahtjev, dostupan je kroz model pretplate. Bogati video sadržaj, više od 300 filmova, premijerne epizode serija “Larin izbor” te “Izgubljena čast” i emisije Nove TV i Doma TV-a, pretplatnici OYO.hr-a mogu gledati neograničeno putem Interneta.

,

One Comment dana “Izgubljena čast premijerno na OYO”

  1. zdravko matić Says:

    Ovo je bezobrzluk bez granica.Nije vam dovoljno što papreno naplačujete reklame radi statistike o velikoj gledanosti.nego ste smislili da dođete do novaca na ovaj način.Pazite da od najbolje tv kuće ne dobijete epitet naj omraženije.Puno pozdrava od vašeg najvjerojatnije bivšeg gledatelja.

    Odgovori

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Log Out / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Log Out / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Log Out / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Log Out / Izmijeni )

Spajanje na %s

Prati

Get every new post delivered to your Inbox.

Pridruži se 465 drugih sljedbenika