Galileo Nino Štambuk

Galileo otkriva kako na zabavan način slagati odjeću

Profesor Nino Štambuk u novom vikend izdanju Galilea podučava kako složiti majicu u točno tri sekunde, kako izgleda savršen dekolte te koliko smo zapravo neučinkoviti ako radimo u punom uredu.

Galileo Nino Štambuk
Novi Galileo donosi brojne zanimljivosti - 24. i 25.03. u 19:10h na RTL TV-u

Škotski ugostitelji su konzumaciju čokoladica dignuli na sasvim novi nivo – paniraju ih u fritezama. Odlučili smo isprobati ovaj recept. Jedan od najdosadnijih kućanskih poslova mora biti slaganje čiste odjeće u ormar. Osim što oduzima puno vremena, složena roba baš nikad ne izgleda savršeno kako bismo željeli. Nini nije pošlo za rukom slaganje majice, no prilog otkriva kako se dosadni kućanski posao može pretvoriti u zabavu. Tajno oružje žena oduvijek je bio njihov dekolte. Kroz povijest su ga više ili manje otkrivale, ali muškarcima je uvijek bio zanimljiv. „Galileo“ saznaje što je zapravo dekolte i čemu tolika strka oko njega. Učinkovitost u poslu mjeri se koliko brzo i koliko nečega možete napraviti u što manjem prostoru i vremenu. No jesmo li na dobitku ako radimo uz stalna prekidanja?

Iako su olimpijske igre u Ateni već stvar prošlosti, donosimo ekskluzivnu priču. Otkrivamo čime se toliko ponose španjolski arhitekt, njemački inženjer i svaki stanovnik Atene. Zovu ih vlakovima smrti. Vožnja u njima traje samo pedesetak sekundi pa ipak su to nekima najduže sekunde u životu. Otkrivamo dugogodišnju atrakciju bavarskog „Oktoberfesta“ i ljude koji s tom konstrukcijom žive 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Prvi dan na novom poslu stresan je za svakoga. Pogledajte koliko stresniji može postati kad se susrećete s napravama koje vidite prvi put u životu. „Galileo“ donosi priču o jednom od najvećih supermarketa u Rusiji.

Mislite da znate sve? RTL Televizija će vas razuvjeriti i ovaj vikend – nove epizode „Galilea“, subota i nedjelja u 19:10 sati!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.