Nives i Ivan

[VIDEO] Najpopularnija hrvatska zlica kao djevojka iz torte!

S prvim proljetnim danima i najpopularnijoj hrvatskoj zlici, Nives Ivanković, koja u seriji „Ruža vjetrova“ glumi istoimenu negativku, slijeću leptirići – ali u trbuh. Fanovi mogu očekivati neočekivano!

Nives i Ivan
Nives Odak doživljava svoju životnu metamorfozu - s misterioznim Ivanom

„Izgledaš kao djevojka iz torte!“ – komentirao je Dragan Jovanović Nivesinu promjenu izgleda koja se dogodila upravo zbog novog lika, Ivana, koji unosi pomutnju među ženski rod popularne serije RTL Televizije. Nakon što je iskoristio Suzaninu naklonost, Ivan je prešao na drugi cvijet – Nives Odak. Nives u Ivanu pronalazi sve odlike pravog muškarca – snažnog, britka uma, k tome i zgodnog. Po prvi put u životu osjeća nešto za muškarca, nakon tragedije koja joj se dogodila u mladosti, što ćemo vidjeti u epizodama koje dolaze.

Kao svaka zaljubljena djevojka, tako je i Seke Odak zamijenila svoj poslovni stil odijevanja puno ženstvenijim – umjesto hlača, lepršave haljinice i suknjice postale su glavni odjevni predmet u njezinom ormaru. Nives je odlučila istaknuti svoju nježniju i pitomiju stranu. Kosa u repu je odjednom raspuštena, a šminka intenzivnija – Nives će učiniti sve da osvoji i zadrži muškarca koji joj je zavrtio glavom. Zaljubljena Seke je jako zavodljiva, pokušava biti duhovita і pažljiva, nevini i slučajni dodiri dokazuju kako je u Ivanu pronašla muškarca svog života. Napokon je postala ranjiva žena. No shvaća li Nives razliku između biti potreban nekome i biti voljen?

Hoće li Ivan iskoristiti njenu iskrenost i ranjivost ili je ovo bajka u kojoj ružno pače postaje prekrasan labud? Nives u epizodama koje se upravo snimaju doživljava svoju životnu metamorfozu. Kako će se Nives nositi s novim osjećajima pogledajte u epizodama koje će ovog proljeća biti na programu RTL Televizije!

Nives Ivanković ima više od 15 tisuća fanova na Fejsu

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.