Milovoj litica

Dosta mu je života – Milivoj skoči s litice visoke 25 metara!

Milivoj sve dublje pada u depresiju te odluči počiniti samoubojstvo nakon što Suzana otkrije za njegovu aferu sa Anom i sazna da je on otac njezinog djeteta! Je li ovo kraj poznatog zavodnika?

Milovoj skače s litice
Ne propustite novi tjedan Ruže vjetrova: 26.-29.03. u 20:00h na RTL TV

Novopečena spletkarošica Jelena ozbiljno se prihvatila svoje uloge u obitelji Odak – zabaviti se i razdvojiti Marka od Ines, ali i dobro zaraditi na tome. Nives je oduševljena njenim potezima u kojoj vidi presliku sebe te odluči dobro platiti njezin trud. Dok Ines i dalje odlazi na terapiju za plodnost, Marko sve više vremena provodi s Jelenom i sinom, što sputava Ines da se opusti i koncentrira na jedino bitno – trudnoću i dijete. S druge strane, Stipe je zabrinut za svoju Seke. Nives Odak se zaljubila u misterioznog Ivana toliko jako da želi investirati u njegov posao. Vidjevši Ivana s Nives u društvu, Suzana zaključuje kako ne može više vjerovati nikome, što joj potvrđuje i razočaranje koje je doživjela od bivšeg muža. Suzana saznaje da je Milivoj otac Aninog djeteta i da je upravo Ana djevojka s kojom je Milivoj cijelo vrijeme imao aferu. Milivoj, shrvan time što je njegova tajna izašla na vidjelo, napiše oproštajno pismo i skoči s litice visoke 25 metara.

Kao svaka povrijeđena žena, tako i Suzana razmišlja o osveti – hoće li Srđan saznati za tajnu koju su skrivali njegov otac i njegova žena ili će tek smrt jednog od aktera afere u kojoj je ona izigrana zadovoljiti njezinu glad za osvetom? Novi tjedan „Ruže vjetrova“ donosi dramatične preokrete u Suzaninom životu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.