Televizijska posla 5

Televizijska posla – peta sezona

Serija u kojoj se za gostujuće minute bore najpoznatije glumačke, pjevačke i političke zvijezde u novoj sezoni nastavlja sa svojim poslima. Humor koji je postao kult u svijetu televizije dolazi na Domu!

Televizijska posla 5
Televizijska posla - peta sezona, od 2. travnja u 21:30h na Doma TV-u

Novi nastavci serije dobitnice 6 Zlatnih globusa i 14 Emmyja ispunili su želju producentice, autorice i protagonistice serije Tine Fey koja se sada može pohvaliti dodatnim impresivnim imenima na popisu gostujućih uloga ove serije. Julianne Moore, Whoopi Goldberg, Jon Bon Jovi, Martin Sheen, Elizabeth Banks, Matt Damon, Martin Scorsese, Christopher Walken samo su neke od zvijezda koje je Fey dovela u “Televizijska posla”.

U petoj sezoni gledatelji će vidjeti kako glavna junakinja Liz (Tina Fey) prvi put u životu ima priliku zadržati muškarca na dulje vrijeme. U pitanju je Carol (Matt Damon). Kao pravi kolega s dodatnim savjetima pomoći će joj Jack (Alec Baldwin). S druge strane Jack ima problema s Avery (Elizabeth Banks) koja uređuje njihov stan. Novi nastavci donose i 40. Lizin rođendan kojeg se izgleda nitko od njezine ekipe neće sjetiti. Dodatne probleme u seriji zadat će dolazak Lizinog oca (Buck Henry) te Jackove majke (Elaine Stritch).

Originalan naslov “30 Rock” je izveden prema adresi NBC Universala koji je smješten u ulici Rockefeller Plaza na broju 30 u New Yorku. Kroz seriju je prošlo mnogo gostujućih uloga među kojima treba spomenuti Salmu Hayek, Isabellu Rossellini, Stevea Buscemija, Jerryja Seinfelda, Mathewa Brodericka i Jennifer Aniston, a u cameo ulogama su se pojavljivali i Al Gore, John McEnroe i Chris Hansen.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.