Tomislav Gretić

Tomislav Gretić – kuhar i pol, samo na RTL Televiziji

Tomislav Gretić, jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova, u novom kulinarskom showu “Kuhar i pol” svakim danom od 2. travnja na RTL Televiziji kuha samo za vas!

Tomislav Gretić
Tomislav Gretić - kuhar i pol, svaki dan od 02.04. u 17:58h na RTL TV

Ostali ste bez ideja što kuhati? Umorni ste od svakodnevnog razmišljanja kako pripremiti brza i ukusna jela s namirnicama koje je moguće nabaviti u vašoj samoposluzi ili na tržnici? Zasitili ste se kuharica i emisija gdje recepte uglavnom gledate i zamišljate, ali rijetko i sami pripremate? RTL Televizija misli na vas – svakim danom u minutu i pol pripremamo jelo na brz i jednostavan način.

U samo 90 sekundi Tomislav Gretić priprema jela koja ćete i sami željeti kušati, na brz i jednostavan način, s namirnicama koje je jednostavno nabaviti i pripremiti u kuhinji poput vaše!

Uz mnoštvo vrlo jednostavnih recepata i korisnih savjeta za pripremu obroka, Tomislav Gretić otvara vrata svoje kuhinje i unosi osvježenje u vašu svakodnevicu. U pripremi recepta dana ponekad će mu pomagati specijalni gosti, eksperti u pripremi pojedinih vrsta namirnica koji nam otkrivaju male tajne velikih majstora. Gretić će s gledateljima nesebično podijeliti recepte za fini obiteljski ručak, savjete za pripremu pića i zdravih, brzih obroka, ali i tajne o pripremi pojedinih namirnica, kako naglasiti pojedine okuse, kako servirati ili ukrasiti hranu i još mnogo toga što je naučio kuhajući po najboljim hotelima na četiri kontinenta.

Tomislav Gretić glavni je chef luksuznog hotela Monte Mulini u Rovinju i jedan od chefova koji zaista kuha, a ne samo delegira posao. Kako sam navodi: “Kuhanje je moja strast i posao”.

Gretić je karijeru započeo u hotelu Laguna u Zagrebu. Posao ga je dalje vodio po brojnim hrvatskim i svjetskim hotelima među kojima su Sheraton Warshaw, Sheraton Deire Dubai te Dolder Grand u Zürichu, kao i u egipatski hotel Stella Di Mare. Kuhao je za poznate svjetske zvijezde, poput Billa Clintona, Rolling Stonesa, Stinga, U2 i mnoge, mnoge druge.

Za novi dnevni format u kojem je i sam glavna zvijezda, rekao je: “Ovo je za sve one koji misle da ja kuham samo komplicirana jela!”

Jednostavno, sezonski i pripremljeno s ljubavlju – tako kuha naš kuhar i pol, Tomislav Gretić!
Kuhajte uz najbolje, svaki radni dan na RTL Televiziji, odmah nakon Večere za 5!

3 misli o “Tomislav Gretić – kuhar i pol, samo na RTL Televiziji”

  1. Čovjek ima smisla za hranu i ne komplicira… Jako mi se sviđa njegov način kuhanja… Samo ne znam gdje mogu pogledati sve njegove recept?!
    .pa ako netko zna nek mi napiše…. :) hvala

  2. Tomislav je tako simpatičan, drag, nije uobražen, vjerujem da će njegovo kuharsko umijeće i u tih kratkih minutu i pol biti prepoznato, jer on to zaslužuje!!!!!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.