Galileo Nino Štambuk

Galileo donosi priču o vampirima

Novo vikend izdanje “Galilea” otkriva kako je biti mlada djevojka i živjeti godinama s poremećajem u prehrani, kako prepoznati idealnu cipelu i kako se obogatiti uz minimalnu investiciju.

Galileo Nino Štambuk
Ovotjedni Galileo otkriva tko su vampiri i zašto su postali toliko moderni

Što napraviti kad na novom automobilu primijetite ogrebotinu? Svi vam najčešće govore „ma ne brini, da se to ispolirati“, no najčešće vama to zvuči kao godina dana posla i još jedan kredit. Kad su sitne ogrebotine u pitanju, zaista je čudo što profesionalne autopraonice mogu učiniti za vas i vašeg limenog ljubimca.

Ljeto je pred vratima, a vama se na struku još uvijek vidi sarmica, grah i buncek, koje ste gurmanski jeli cijelu zimu. Bavljenje sportom sigurno će pomoći, no bez pravilne prehrane rezultati će se pojaviti puno sporije i manje biti vidljivi. Mnoge zamke pravilne prehrane su najčešće skrivene. Ljudi s poremećajem anoreksije ne trebaju ništa jesti i ponosni su na to, čak se osjećaju nadmoćnima. Anoreksičarima je zdravlje ugroženo do nezamislivih granica. Nekima se promijeni dlakavost tijela, počinje im rasti nešto slično krznu. No ne mijenja se samo tijelo, već cijeli život. Kako izgleda život s anoreksijom, otkriva sljedeći Galileov prilog.

Vampiri su bili jedni od glavnih krivaca što djeca spavaju s upaljenim svjetlom. Danas vampiri izazivaju histeriju potpuno drugačije vrste – onu holivudsku, filmsku histeriju. Galileo donosi priču o vampirima.

Građevina iz reportaže koju otvara nedjeljni Galileo u svakom slučaju ruši rekorde. Itaipu je najveća hidroelektrana na svijetu. Galileova je ekipa proputovala više od 9.000 kilometara kako bi posjetila tog diva na granici između Paragvaja i Brazila. Kakva je energija dobivena iz nuklearnih elektrana? U 100 sekunda saznajte sve o radijaciji.

Nisam toliko bogat da kupujem jeftino – sigurno je jedna od najisplativijih mudrih uzrečica. Galileo je za vas ispitao i provjerio sve razlike između jeftinih i skupih cipela. Slijedi dokaz koliko štetne i neisplative mogu biti jeftine cipele. Većina sigurno zna priču o prosjaku koji je isprosio jabuku, oprao je, ispolirao do visokog sjaja i prodao. Zarađenim novcem kupio je dvije jabuke, opet ih oprao, prodao i tako dalje dok se nije obogatio. Galileo je pokušao nešto slično, pogledajte je li mu uspjelo.

Saznajte sve što vas zanima i ovu subotu i nedjelju od 19:10 uz “Galileo” na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.