InDizajn s Mirjanom Mikulec

Mirjana Mikulec jedna od vodećih dizajnerica interijera u Hrvatskoj, nakon izdanih šest knjiga o uređenju interijera, napokon dobiva i svoju TV emisiju – InDizajn by Mirjana Mikulec!

Indizajn s Mirjanom Mikulec
Indizajn s Mirjanom Mikulec - od 8. travnja nedjeljom u 16:20 sati na RTL2

Od 8. travnja, svaku će nedjelju od 16:20 sati na RTL2 svojoj već brojnoj publici, kao i svim ljubiteljima uređenja interijera, ova vrijedna dizajnerica donositi korisne savjete, ideje, novitete… Ovog proljeća procvjetajte i vi u prostoru o kakvom ste uvijek maštali!

Želite promjenu svog životnog prostora, stana, ureda, terase, ali stalno to odgađate jer ste nesigurni u svoje odluke ili vam uvijek manjka novca za uređenje? Koji god razlog da ste do sada imali, zaboravite ga i uz emisiju RTL-a 2 “InDizajn s Mirjanom Mikulec” prionite na posao. Vrlo brzo ćete se uvjeriti da za svakoga imamo poneki dobar savjet, novost iz svijeta dizajna koja će baš vas zanimati i korisne informacije koja će vam omogućiti da željeni prostor učinite ljepšim i ugodnijim.

U deset epizoda Mirjana Mikulec će, zajedno sa suradnicima, predstaviti različite životne i radne prostore kao primjere rješenja u dizajnu interijera, novitete iz svijeta dizajna i dati konkretne i praktične savjete za uređenje doma.

Emisija je podijeljena na četiri tematska dijela: Dizajnerski prostori, Stvaramo dom, Inspiracije i trendovi te Make over. U dijelu emisije – Dizajnerski prostori, predstavljamo životne i poslovne prostore (urede, hotele, restorane, trgovine…) koji su primjeri dobrog dizajna. U prilogu će gostovati i korisnici prostora koji će govoriti o vlastitim iskustvima i zadovoljstvu životom i radom u tom prostoru. U rubrici Stvaramo dom pomažemo gledateljima u potrazi za kućom ili stanom koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama i životnom stilu. Rješavamo probleme na koje ljudi nailaze prilikom stvaranja vlastitog doma te na primjerima pokazujemo kako i na koji način pristupiti pojedinim elementima uređenja. Inspiracije i trendovi – predstavljaju novitete u svijetu dizajna, arhitekture i uređenja interijera, te praktične savjete za uređenje i osvježenje. Unutar rubrike Make over – Mirjana Mikulec će prikazati kako preurediti pojedinu prostoriju u stanu bez prevelikih financijskih izdataka.

“Svaki interijer je, baš kao i svaki čovjek, priča za sebe. Stoga, kad govorimo o uređenju ne možemo govoriti o strogim pravilima jer univerzalnog pravila nema. Bitno je da se prilikom uređenja poštuje način života i ukus osobe koja će u njemu boraviti” – izjavila je Mirjana Mikulec.

Nedjeljno popodne pred vašim malim ekranima ne mora uvijek biti ljenčarenje, provedite ga kreativno, prikupite nove ideje i možda se već isti dan primite posla! Uz malo truda i dobre volje vaš „novi“ životni prostor može vam udahnuti potpuno novi pogled na svijet!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.