Goran Fistanić

Galileo svakodnevno na RTL Televiziji!

Zbog brojnih upita gledatelja popularne zabavno-obrazovne emisije RTL Televizije, „Galileo“ će se od 16. travnja svakodnevno prikazivati na RTL Televiziji.

Goran Fistanić
Galileo ćemo tijekom sljedeća tri tjedna pratiti radnim danima u 17:10h

Nakon što su zahtjevi gledatelja popularne zabavno-obrazovne emisije, „Galileo“, zatrpali sandučiće RTL Televizije, od 16. travnja „Galileo“ započinje sa svakodnevnim prikazivanjem! Riječ je trotjednoj pilot fazi prikazivanja ovog projekta.

Tako će se „Galileo“ na tri tjedna smjestiti na rasporedu od ponedjeljka do petka u 17:10 sati, u termin lifestyle emisije “Večera za 5” koja se neće prikazivati tijekom navedenog perioda. Subotnje i nedjeljno izdanje “Galilea” nastavljaju se prikazivati od 19:10 sati.

Uz Ninu Štambuka, simpatični Goran Fistanić pojačanje je voditeljske postave „Galilea“ u trotjednom periodu. Osebujni Slavonac u medijskom se poslu počeo pronalaziti već kao osnovnoškolac u ulozi radijskog voditelja na jednoj lokalnoj radio postaji. Iako je česti akter na kazališnim daskama, Goran ih je zamijenio novim voditeljskim angažmanom.

– “Kod Galilea mi se najviše sviđaju eksperimenti koje radimo u studiju, a stalne posjete neobičnih životinja dodatno unesu onaj faktor zabave na svakom snimanju. Osim što su teme koje obrađujemo zanimljive, emisija je edukativna i raznovrsnost tema nudi mogućnost apliciranja određenih testova u stvarni život-kao na primjer kako najbrže pronaći parkirno mjesto” – rekao nam je Goran, dodajući kako je presretan što je postao dio Galileovog tima.

Upitali smo ga boji li se reakcije publike, na što je Goran spremno rekao: “Nadam se da ću svojom iskrenošću i osmijehom razoružati sve gledateljice!”

U tjednu „Galilea“ Nino i Goran pozabavili su se mnogim temama, među njima su: najbesmisleniji svjetski zakoni, kako je večerati u zraku, koje su najčešće svakodnevne laži koje koristimo, što učiniti ako zapnete u prometnoj gužvi i kako najbrže naći slobodno parkirno mjesto u gradu.

Svi “Galileo” obožavatelji, pripremite se na svakodnevni užitak u svijetu zabave i obrazovanja!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.