Sulejman

Na RTL stiže nova serija koja je uzdrmala brak Šeherezade i Onura!

Njihova stvarna ljubavna priča posljednjih je mjeseci naišla na poteškoće. Berguzar je ostavila Halita zbog kockanja i ljubomore, ali mu se, nakon tri mjeseca bračnog savjetovanja, ipak vratila.

Sulejman
RTL TV uskoro donosi novu seriju Sulejman veličanstveni u kojoj glumi Halit Ergenc

Sjećate se Onura i Šeherezade? Iako je njihova hit serija otišla u televizijsku povijest, ljubavni zapleti u stvarnom životu i dalje privlače pozornost. Nekad čvrsta ljubav Halita i Berguzar prije tri mjeseca došla je na kušnju. Berguzar je, naime, zatražila razvod, ljuta na svog supruga zbog dugih noći koje je navodno pijan provodio po kockarnicama.

“Nekad nam je bilo teško jer svi žele doznati razlog zbog kojeg se to dogodilo, zašto smo se razdvojili. To je ljudska priroda, žele nekog kazniti! Nekad nam je stvarno bilo teško”, izjavio je Halit Ergenc.

Osim ljubavi prema kocki, njihov je brak došao u pitanje zbog nove Halitove serije “Sulejman Veličanstveni”.

Bliskost s glavnom glumicom kod Berguzar je izazvala ljubomoru, i to s razlogom. I Berguzar i Halit su za vrijeme snimanja “1001 noći” ostavili svoje supružnike i započeli vezu, pa se Berguzar uplašila da će je Halit ostaviti zbog nove glumačke partnerice.

Halit i Berguzar su, pišu turski mediji, tri mjeseca proveli na bračnom savjetovanju. Pokušaj je uspio, pa ostaju u braku i ljubavnoj sreći koju su svojim hrvatskim obožavateljima, uz neviđenu histeriju, pokazali za vrijeme posjeta Zagrebu.

Na odmor će se, kako doznajemo, zaista i vratiti, a u Lijepu našu ih, ovako sretne i pomirene, možda dovede i posao. RTL Televizija će, naime, uskoro početi s prikazivanjem povijesne serije “Sulejman Veličanstveni” koja je uzdrmala njihovu stvarnu ljubav i od Halita još jednom napravila najvećeg turskog frajera!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.