Pošteno i prema zakonu

Pošteno i prema zakonu (Fairly Legal)

Manje odvjetnica, više posrednica… Nova pravna drama od svibnja na Prvom programu Hrvatske televizije!

Pošteno i prema zakonu
Pošteno i prema zakonu - nova serija od 06.05. nedjeljom u 22:25h na HTV1

Glavna junakinja američke serije “Fairly Legal”, Kate Reed (Sarah Shahi), vrhunska je parničarka isfrustrirana beskrajnom birokracijom i nepravdom koju svakodnevno viđa, te odluči postati apsolutna antiodvjetnica/posrednica.

Oslanjajući se na svoje pravno znanje, u spoju s intuicijom i požrtvovnim pristupom u rješavanju sukoba, Kate pronalazi kompromise za široki raspon protivnika – od najbogatijih svjetskih tvrtki do sudionika mučnih razvoda.

Nakon iznenadne očeve smrti otvara se jaz između nje i nove šefice, njezine maćehe (Virginia Williams), a ponovno se zatječe i u krevetu sa svojim bivšim mužem odvjetnikom (Michael Trucco). Kako bi čitav taj kaos zadržala pod kontrolom, pomaže joj njezin vjerni tajnik Leonardo (Baron Vaughn) koji njeguje štreberski stil.

U prvoj epizodi, posrednici Kate Reed ovo je prvi dan da se vratila na posao u “Reed & Reed” nakon smrti svog voljenog oca, osnivača tog odvjetničkog ureda. Ali na Kateinu žalost, malo je vremena za tugovanje: kako Teddyja Reeda više nema, Reed & Reedu gori pod petama i Kateina vještina u razrješavanju sukoba potrebnija je nego ikad.

Prvo je “zla” maćeha (i partnerica) Lauren angažira da riješi spor između Charlesa i Douglasa Peasea, oca i sina za kormilom “Pease Inc.-a”, jednog od najvećih klijenata Reed & Reeda. Dougova nedavna vožnja u pijanom stanju ugrožava realizaciju ugovora na kojem je Reed & Reed radio mjesecima, a Kate mora istražiti prometnu nesreću, smisliti kako da Charlie i Doug prevladaju razmirice i pobrinuti se da svatko od sudionika postupi pošteno – svidjelo se to njima ili ne.
Kate su u međuvremenu također pozvali da posreduje u sporu zbog propale prosidbe, vrijednom deset milijuna dolara, a ima smo jedan dan da sredi taj slučaj.

Kate ima pune ruke posla, ali uz pomoć vjernog tajnika Leonarda, odanog brata Spencera i ne posve bivšeg muža Justina – koji je usput još i pomoćnik okružnog tužioca – spremna je poduzeti što god je potrebno da spasi stvar.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.